Sterren op TV
Nidia Adam Zkt. Eva VIPS Jeroen Post naakt

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 september 2018

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Nidia in Adam Zkt. Eva VIPS voor Jeroen Post

Nidia is te zien in Adam Zkt. Eva VIPS voor Jeroen Post. Nidia is alweer vier jaar vrijgezel en zou het wel leuk vinden als ze nu weer eens een leuke man tegen het lijf loopt. Dat hoopt ze te vinden in Adam Zkt. Eva VIPS, waar ze naakt te zien is voor voormalig TMF-VJ Jeroen Post. Nidia strijdt samen met Rhiannon voor de liefde van Jeroen Post.

Nidia in Adam Zkt. Eva VIPS

Nidia doet mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. Nidia is al vier jaar vrijgezel en nu wel weer op zoek naar de liefde. “Ik mis wel de liefde. Ik sta open voor een nieuwe relatie”, vertelde Nidia al. Dat vindt ze misschien wel bij Jeroen Post, voor wie ze zich heeft ingeschreven voor Adam Zkt. Eva VIPS. Zowel zij als Jeroen Post gaan volledig naakt in het programma in de hoop een nieuwe liefde te vinden.

“Mijn type man is iemand die sportief is, zorgzaam. Iemand die mij aan het lachen kan maken en iemand die ook af en toe lekker romantisch is.” Of haar komst op het eiland wel helemaal goed gaat, is nog maar de vraag. “Ik ben heel jaloers. Dat is door m’n Colombiaanse temperament. Ik ben heel temperamentvol.” Nidia is werkzaam in de bedrijfscatering en als barvrouw in een Italiaans restaurant.

Nidia naakt voor Jeroen Post

Nidia gaat voor Jeroen Post naakt. Voor haar lichaam schaamt ze zich absoluut niet, ondanks dat ze al 46 jaar is. “Ik voel me goed. Ik zie er goed uit”, aldus Nidia. Zenuwachtig is ze wel en dan vooral voor wat de indruk zal zijn van Jeroen.

Hij is vanaf het begin echter al onder de indruk van haar en ook zij is overtuigd. “Hij ziet er goed uit, is leuk. Mooie ogen”, alldus Nidia. Jeroen Post kiest uiteindelijk echter niet voor Nidia, maar gaat naar huis met Rhiannon.