Sterren op TV
Nicole Vier Handen Op Een Buik

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 maart 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Nicole en Walid in Vier Handen Op Eén Buik met Roos Schlikker

Nicole is te zien in Vier Handen Op Eén Buik. Nicole is zeventien jaar oud en staat op het punt om haar eerste kindje te verwelkomen. Ze heeft echter niet de meest ideale omstandigheden om een kindje op te voeden. Een bekende moeder, in dit geval Roos Schlikker, helpt de tienermoeder een handje om ervoor te zorgen dat ze op eigen benen komt te staan.

Nicole in Vier Handen Op Eén Buik

Nicole doet mee aan Vier Handen Op Eén Buik. Het zeventienjarige meisje is zwanger geraakt van haar twintigjarige vriend Walid. Nicole woont echter nog bij haar Poolse moeder in Enkhuizen en ook Walid is het ouderlijk huis nog niet uit. Financieel gezien is Nicole afhankelijk van haar moeder, die op haar beurt weer afhankelijk is van een bijstandsuitkering. Van een klein bedrag moeten binnenkort dan ook Nicole, haar moeder en haar kindje rondkomen.

Roos Schlikker merkt al gauw dat Nicole nog aardig wat zaken heeft om aan te werken. Ze hoopt haar tienermoeder vooral mee te geven dat het financiële plaatje dat ze nu hebben er niet heel goed uitziet. Lukt het Roos om Nicole zelfstandiger te krijgen?

Deze serie in Vier Handen Op Eén Buik:
Tiffany
Ashley
Noëmie en Tamara
Daphne en Damian
Jaylin en Jelmer
Melissa
Chiara en Joey
Cheyenne en Kevin
Tanja en Jeremy