Sterren op TV
Nicole Meijer Heel Holland Bakt 2018

Nicole Meijer uit Heel Holland Bakt

Nicole Meijer doet mee aan Heel Holland Bakt. Ze is één van de meer dan 500 kandidaten die zo’n goede indruk heeft achtergelaten, dat ze inmiddels tot de laatste vijftien behoort. In aflevering 1 wordt duidelijk of ze ook zo goed is, dat we haar wekelijks terug gaan zien in de witte tent.

Nicole Meijer in Heel Holland Bakt

Nicole Meijer is te zien in Heel Holland Bakt. Ze is dol op lekker eten, maar dat is zeker niet aan haar te zien. Dat komt omdat Nicole vaak terug te vinden is in de sportschool. Naar eigen zeggen zit ze graag ‘strak in het pak’ en dat betekent dat ze ook voldoende zal moeten sporten.

Als ze in de sportschool bezig is, is de kans groot dat ze bezig is met crossfit. Dit is een manier van trainen die gymnastiek, gewichtheffen en atletiek combineert.

Nicole Meijer aan het bakken

Als ze niet aan het sporten is, dan is de kans groot dat je Nicole Meijer terugvindt op haar werk als teamleider bij de thuiszorg of in de keuken. Nicole is namelijk graag aan het bakken en dat komt voor haar kinderen goed uit. Haar kinderen van 12, 9 en 5 jaar oud proeven maar al te graag de nieuwe creaties van hun moeder.

Met hun als proefkonijnen is Nicole er dan ook helemaal klaar voor. “Ik heb er heel veel zin in, beetje oefenen en dan moet het goedkomen.”

De bakavonturen van Nicole Meijer zijn te volgen via Instagram.