Sterren op TV
Martijn-Married-at-First-Sight-740x417 (1)

Nicole Martin en Martijn Prins in Married at First Sight

Nicole Martin en Martijn Prins waren het eerste stel in ‘Married at First Sight 2023’. Dit alles was te zien in de eerste aflevering op 3 januari 2023. in de eerste aflevering werd ook aan François en Wilfred verteld dat ze gingen trouwen. Carlo Boszhard, is de presentator van het programma. Hij is familie van Ron Boszhard die de meeste zullen kennen van NPO3-programma ‘ZappSport’.

Nicole Martin de 47-jarige vrouw uit Amsterdam (1)
© RTL Nederland

Nicole Martin de 47-jarige vrouw uit Amsterdam

Nicole Martin was de eerste vrouw die te zien was in het programma. De 47-jarige vrouw uit Amsterdam werk als rij instructrice. In haar leven heeft ze twee lange relaties gehad van 6 jaar. De relaties kwamen kort na elkaar. Voor de prachtige vrouw is familie erg belangrijk. In de eerste aflevering van ‘Married at First Sight 2023’, gingen ze langs bij haar zus. De moeder van Nicole was erg geëmotioneerd. Naast ze veel werkt, is ze gek op feesteiland Ibiza.

Martijn Prins is woonachtig in Nuenen

Nicole Martin werd in de eerste aflevering gematcht met Martijn Prins. De verzorgde man uit het Brabantse Nuenen heeft 3 kinderen. 2 hiervan zijn van zijn ex-vrouw. Zijn jongste kind kreeg hij met een vriendin. Martijn, is werkzaam als sales manager. Zijn motto is: ‘’Work hard, play hard.’’ Hij ging samen met zijn oudste dochter en twee vriendinnen op zoek naar een passend pak. 

Married at First Sight op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

Foto’s © RTL Nederland