Sterren op TV
Nicole Dominique De Slechtste Chauffeur van Nederland

Nicole en Dominique in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Laatst geupdate 19th oktober, 2022 op 11:01 am

Nicole is te zien in De Slechtste Chauffeur van Nederland. Beste vriendin Dominique is niet te spreken over de rijdkunsten van Nicole en vond dat het tijd werd dat ze ingreep. De 22-jarige jongedame is dan ook te zien in De Slechtste Chauffeur van Nederland 2017 en zal nu toch echt moeten laten zien dat ze haar rijbewijs niet bij een pakje boter gekregen heeft.

Nicole in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Want in dat geval kan ze gedag zeggen tegen zowel haar rijbewijs als haar auto. Dit seizoen wordt namelijk niet alleen het rijbewijs in de blender gegooid, maar ook de auto wordt overreden met een tank.

Nicole is geen ster in autorijden, zo heeft Dominique gemerkt. Maar niet alleen zij. De man van Nicole denkt er precies hetzelfde over en wil niet eens meer dat zij autorijdt. “Ik heb Nicole opgegeven voor het programma, omdat Nicole heel slecht rijdt.”

“Ze is heel onzeker, neemt alle stoepranden mee, chaotisch. Ze weet niet wanneer ze moet koppelen, ze weet niet wanneer ze moet schakelen. Ik sta soms doodsangsten uit in de auto”, zo is Dominique eerlijk.

Nicole raakt in paniek

Het is dan ook duidelijk dat er iets moet veranderen, al geeft Nicole vooral anderen de schuld van haar manier van autorijden. “Ik vind dat mensen te veel op mij letten en daardoor raak ik in paniek. Met schakelen heb ik vooral moeite als ik terug moet schakelen. Ik weet niet als ik een rotonde neem of dat dan in de 3 moet of in de 2. Of dat ik echt heel langzaam moet rijden”, aldus de woorden van Nicole. Het is ons dan ook een raadsel hoe deze jongedame aan haar rijbewijs is gekomen. Of ze erin slaagt om het terug te halen, is afwachten.

Nicole is te volgen via Facebook. Dominique is ook te volgen via Facebook.

De andere deelnemers aan De Slechtste Chauffeur van Nederland 2017 zijn Jolanda en Joost, Juliette en Hans, Marsha en Angelo, Emese en Ferry, Henk door Patricia en Tireilly door Cora.