Sterren op TV
Nicole Boer Marc Boer Zoekt Vrouw BZV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 21 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Nicole op date met boer Marc uit Boer Zoekt Vrouw

Nicole gaat op date met boer Marc uit Boer Zoekt Vrouw. Deze brievenschrijfster is één van de dames die de speeddate met boer Marc goed is doorgekomen en kreeg in aflevering drie van Boer Zoekt Vrouw Internationaal dan ook te horen dat zij op date mag met de man uit Zambia.

Nicole is koeieninseminator

Nicole is 29 jaar oud en vindt het helemaal niet vervelend om bij een boer in de buurt te zijn. Sterker nog, ze kan er zelf ook wat van. “Zelf ben ik nu net een jaar terug in Nederland. Na jarenlang in het eentje de wereld rond gewerkt te hebben. Vertrok met HBO-papiertje Toerisme, teruggekeerd als fulltime koeieninsaminator”, vertelde ze in haar brief aan boer Marc.

“Ik was na jaren in het buitenland ook heel erg toe aan iets opbouwen. Maar als je zolang ergens anders hebt gewoond en gewerkt en ook heel erg avontuurlijk bent, dan heb je ook iemand nodig die dat ook is. Dan kun je elkaar er een beetje in terughouden, maar ook in aansporen. Dat was voor mij een reden om te schrijven.”

Nicole met boer Marc op date

Nicole heeft haar speeddate met boer Marc er inmiddels opzitten. “Leuke brief”, begon Marc zijn gesprek tijdens de date. “Wat heb je veel gedaan.” Deze jongedame blijkt ook zeker niet stilgezeten te hebben. “Ja, ik heb een heel leuk leven gehad. Nu nog steeds wel. Maar ik heb van jongs af aan heel veel gereisd, heel veel gedaan en heel veel gezien. Ik ben nu een jaar terug in Nederland.” Wat Marc en Nicole onder andere delen, is dat ze totaal niet materialistisch zijn.

“Meest waardevolle bezit: Dat zijn wel mijn herinneringen. Ik heb eigenlijk niet zo heel veel. Ik woon echt in een ieniemienie huisje op de hei. Ik heb niets met spullen. Dat doet mij niks. Als morgen het huis afbrandt, vind ik het prima”, vertelde ze. Marc raakte dan ook onder de indruk van Nicole. “Leuk, knap, mooi.” Of Nicole ook de nieuwe date met boer Marc doorkomt, is afwachten.