Sterren op TV
Nicola Rinaldi vriend Diederik Broekhuizen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 januari 2021

Laatst Geüpdatet: 30 december 2022

Nicola Rinaldi de vriend van Diederik Broekhuizen

Nicola Rinaldi is de vriend van Diederik Broekhuizen. Diederik is de oprichter van The Best Social en is in Big Brother te zien als social media expert. Ook zijn vriend Nicola blijkt het prima voor elkaar te hebben. Nicola is namelijk werkzaam als art director en was samen met Diederik ook verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende feesten.

Nicola Rinaldi is digital art director

Nicola Rinaldi is de vriend van Diederik Broekhuizen. Nicola is werkzaam als freelancer Digital Art Director. Daarin heeft hij zich gespecialiseerd in Art Direction, Graphic Design, Fashion Photography en Film, Content Creation, Web Design en Social Media. Daarnaast is Nicola de eigenaar en het creatieve brein achter Tropikali Festival. Ook helpt Nicola merken om hun creativiteit online te ontketenen.

Daarmee zit hij ongeveer in dezelfde branche als zijn vriend Diederik Broekhuizen. Diederik is tenslotte de eigenaar van The Best Social en treedt tegenwoordig steeds vaker op als social media expert. Zo verschijnt hij onder meer bij Big Brother.

Nicola Rinaldi en Diederik Broekhuizen

Nicola Rinaldi en Diederik Broekhuizen zijn al jarenlang samen. De twee leerden elkaar ruim tien jaar geleden kennen en sindsdien is de tijd voorbij gevlogen voor Diederik. “Ik kan niet geloven hoe snel deze tien jaar voorbij zijn gegaan. In 2010 was mijn leven zo anders en Nicola heeft me meegenomen in deze geweldige rollercoaster waarvan het eindstation overduidelijk nog niet in zicht is.”

Sinds begin 2020 delen Diederik en Nicola ook gezamenlijk een bedrijf. Met Didola BV zijn Tropikali, Kalinichta en Rosario onder gebracht in één bedrijf. Daarmee organiseren de twee feesten, iets wat in 2021 ook moet leiden tot Tropikali Festival.