Sterren op TV
Nicola Ebbink The Next BoyGirl Band

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 augustus 2016

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Nicola Ebbink als 'fel katje' in The Next Boy/Girl Band

Nicola Ebbink is één van de ‘felle katjes’ die SBS6 gestrikt heeft om mee te doen aan The Next Boy/Girl Band. Deze jongedame gaat niet proberen om zich in een girl band te zingen, maar is met een heel ander doel vertrokken naar TNBGB. Zij neemt namelijk samen met Sarah en Carolina plaats op een bank voor een televisie-scherm om de kandidaten een aantal vragen te kunnen stellen. Maar waar kennen we Nicola toch van…?

Nicola Ebbink in TNBGB

Nicola Ebbink is dus één van de drie dames die te zien is in The Next Boy/Girl Band. Zij moet samen met Carolina en Sarah ervoor zorgen dat de kandidaten bloot worden gesteld aan een rondje girltalk. Daarin kun je werkelijk iedere vraag verwachten, want het is de bedoeling dat de kandidaten zich openstellen. “Als lid van een boy of girl band heb je geen privéleven. Daar moet je wel tegen kunnen en om dat te testen, worden alle talenten schaamteloos onder vuur genomen door Sarah, Nicola en Carolina”, zegt men tenslotte zelf bij TNBGB. En Nicola Ebbink blijkt rake vragen te kunnen stellen aan de kandidaten.

Nicola Ebbink in The Voice of Holland

Het is voor Nicola Ebbink niet de eerste keer dat ze op televisie te zien is. De in Amsterdam geboren Nicola heeft in het verleden namelijk zelf ook meegedaan aan een talentenjacht. Zij was in 2012 één van de deelnemers van het populaire programma The Voice of Holland. Ze zong tijdens de Blind Auditions het nummer Video Games en slaagde er met haar vertolking van het nummer in om de stoel van Nick & Simon omgedraaid te krijgen. Het leverde haar een plek op in de battles en daar nam ze het op tegen Natalja Majoor. Gezamenlijk zongen ze het nummer Anyplace, Anywhere, Anytime, waarna Nicola zich kroonde tot winnares.

Een aantal weken later verscheen de blondine, die tegenwoordig woonachtig is in Utrecht, in de liveshows van het programma. In die live show zong ze het nummer Feeling Good. Verder dan de eerste liveshow kwam Ebbink uiteindelijk niet. Op haar Instagram-pagina zien we vooral dat de 22-jarige Nicola zich tegenwoordig richt op een carrière als model bij Buck Models. Toen Ebbink nog een heel klein meisje was, zong ze bij Kinderen voor Kinderen.

Nicola Ebbink is te volgen via Instagram en Facebook.