Sterren op TV
Nicol Kremers - vermogen - zwanger - OnlyFans

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 25 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 24 juli 2023

Nicol Kremers: vermogen, zwanger en OnlyFans

Nicol Kremers, werd bekend doordat ze een relatie had met topondernemer en eigenaar van ‘Oostappen Groep Vakantieparken’, Peter Gillis.

Toen op 21 augustus 2020 de eerste aflevering van ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ te zien was op SBS6, was de toenmalige vriendin van Peter, in één klap een bekende Nederlander.

Op 16 februari deelde Peter op zijn Instagram-account dat hij niet meer samen was met Nicol. Volgens de vakantieparkenbaas zijn ze ‘in goed overleg’ uit elkaar gegaan. Dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn.

Nicol Kremers, heeft aangifte gedaan tegen Peter Gillis van 10 strafbare feiten. We zijn benieuwd hoe dit afloopt.

De 33-jarige Nicol Kremers deed ondanks bij YouTube-kanaal RoddelPraat van Dennis Schouten en Jan Roos haar verhaal.

Inhoudsopgave

Wie is Nicol Kremers?

Nicol Kremers, werd geboren op 29 maart 1990 in Eindhoven. Ze groeide samen met haar broer en zus op in het Eindhovense ‘Stratum’. Dat ligt in het centrum van de lichtstad. 

Ze werd in één klap bekend door de tv-serie ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’. De 33-jarige Nicol had 4,5 jaar een relatie met vakantieparkenbaas Peter Gillis.  De ex-vriendin van Peter had 4 kinderen uit twee eerdere relaties.

Haar oudste kind moest Nicol alleen opvoeden. De vader van het kind is overleden tijdens haar zwangerschap. De jongste drie kinderen kreeg ze samen met haar ex-man.

In een aflevering van het SBS6-programma vertelde ze meermaals mishandeld te zijn door hem. ‘’Hij wilde Peter wat aan doen’’, vertelde Nicol. 

Toen ze nog een relatie had met Peter, zorgde ze voor zijn enorme vastgoedportfolio. Nadat Nicol en  Peter uit elkaar gingen, is Nicol ‘OnlyFans’ begonnen.  

Ex Peter Gillis

Peter en Nicol leken dolgelukkig met elkaar. Toen Peter nog getrouwd was met zijn eerste vrouw Treesie Michielsen, ontmoette ze Nicol die op de boekingcentrale van zijn bedrijf. Zij was daar op dat moment werkzaam.

‘’Hij wilde één keer met mij koffie drinken’’, aldus Nicol. Van het één op het andere moment hadden ze ineens een relatie. Ondanks dat ze een leeftijdsverschil hebben van 28 jaar. 

Van Peter kreeg ze alles, nieuwe kleren, tientallen tassen en een fraaie gezinsauto. Hoewel het allemaal mooi leek, bleek de werkelijkheid anders. Nicol, zal al die jaren mishandeld zijn door Peter. Hier zijn zelfs foto’s van.

Inmiddels is de 33-jarige Nicol Kremers blij dat ze van Peter af is.

Nicol Kremers heeft een vermogen opgebouwd met OnlyFans

Inmiddels mag Nicol zichzelf bijna miljonair noemen.

Volgens shownieuws.nl verdient ze alleen met ‘Freinds2Follow’ al 70.000 euro per maand. Ook met OnlyFans harkt ze 30.000 euro per maand binnen.

Volgens de bronnen verdient Nicol minimaal 100.000 euro per maand. En daarvoor gaat ze niet eens naakt. Wanneer je haar naakt wilt zien, moet je extra betalen. Het moet niet gekker worden.

Ze heeft een geschat vermogen van 500.000 euro.

Zo oud is Nicol

Nicol Kremers, is op dit moment 33 jaar oud. Ze werd geboren op 29 maart 1990 in Eindhoven. Haar ex-vriend werd geboren op 20 maart 1962 in Rijen.

Tot nu toe had Nicol een leven vol tegenslagen. Ze is de dochter van Nelis en Henny. Zij waren regelmatig te zien in de realityserie. 

Van realityster naar OnlyFans

Nicol, was 3 jaar een realityster, nu is ze actief op OnlyFans. Zo zie je maar, tijden kunnen snel veranderen.

Op al haar accounts bij elkaar heeft ze meer dan 5.000 abonnees. De ex-vriendin van Peter verdient er goed aan. 

De ouders van Nicol

Nelis is de vader van Nicol en Henny is de moeder van Nicol. De realityster groeide met haar ouders, broer en zus op in Eindhoven.

Henny en Nelis waren regelmatig te zien in de tv-serie ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’. In de zomer woonden ze op één van de vakantieparken van Peter, in de winter vertrokken ze naar Spanje.

Ze is te volgen op Instagram

Op Instagram is Nicol erg populair. Op het social media kanaal heeft ze  103.000 actieve. Ze verblijft op dit moment in het buitenland om aan zichzelf te werken.

Hoewel ze niet in Nederland is, plaatst ze nog wel foto’s op OnlyFans. Nicol Kremers, moet toch ergens haar geld mee verdienen?

Peter, liet zijn ex-vriendin met niets achter. Ze stond van de één op de andere dag op straat. En dat zonder spullen.

Haar kinderen

De situatie is inmiddels zo heftig dat volgens verschillende bronnen de kinderen van Nicol Kremers uit huis zijn geplaatst. 3 van de 4 kinderen zouden volgens de bron wonen bij de ex-man van Nicol.

Omdat het oudste kind geen vader meer heeft, zal dit kind wonen bij de zus van Nicol.

Peter heeft een nieuwe vriendin

Peter heeft een nieuwe vriendin

Enkele weken nadat Peter bekendmaakte niet meer samen te zijn met Nicol, werd hij voor het eerst gespot met Wendy van Hout. Wendy van Hout, is de nieuwe vriendin van Peter Gillis.

De vakantieparken baas vond één ding extreem belangrijk: ‘’zijn nieuwe vriendin moest op eigen benen kunnen staan’’, uiteraard, kan Wendy zich prima reden met het inkomen dat ze uit haar webshop haalde.

Toch, bleek Wendy niet zo’n fantastische onderneemster te zijn. Ze ging al 4 keer eerder failliet. Ook heeft de nieuwe vriendin van Peter 5 kinderen van 4 verschillende mannen. We snappen persoonlijk niet wat Peter in dit probleemgeval ziet.

Is Nicol zwanger?

Nee, op dit moment is Nicol niet zwanger. Ze lijkt zelfs vrijgezel te zijn. De knappe Nicol wil zich eerst op zichzelf focussen. 

Waarom zijn Nicol en Peter niet meer samen?

Peter en Nicol zijn niet meer samen, omdat ze meermaals mishandeld zal zijn door hem.

Hoeveel kinderen heeft Nicol?

De ex-vriendin van Peter heeft 4 kinderen uit  twee eerdere relaties. Waar de kinderen nu zijn, is niet bekend.

Hoe verdient Nicol nu haar geld?

Nadat Nicol en Peter uit elkaar gingen, is Nicol begonnen met OnlyFans. Ze verdient op dit moment haar geld met ‘exclusieve content’.

Waarom heeft Nicol aangifte gedaan tegen Peter?

Volgens Nicol zelf is ze 4,5 jaar fysiek en mentaal mishandeld door haar ex-vriend Peter Gillis.

Hoeveel volgers heeft Nicol op Instagram?

Nicol Kremers, heeft op haar Instagram-account 103.000 volgers.