Sterren op TV

Nicol Kremer vriendin van Peter Gillis

Nicol Kremer is de vriendin van Peter Gillis, de hoofdrolspeler in de reality-serie Massa Is Kassa op SBS. Daarin wordt het luxe leventje van de steenrijke ondernemer, die eigenaar is van Oostappen Vakantieparken, gevolgd.

Nicol Kremer vriendin Peter Gillis

Nicol Kremer en Peter Gillis zijn niet getrouwd, maar hebben wel al drie kinderen en zijn reeds jarenlang samen. Nicol is niet alleen de geliefde van Peter, maar ook een cruciale spil in zijn bedrijf Oostappen Vakantieparken. Zo lezen we op de website: ‘Met haar heldere en nuchtere blik op het leven en de samenleving van morgen doorbreekt Nicol uitgesleten denkpatronen. Ze loopt niet weg voor lastige discussies, vooroordelen en heeft een duidelijke mening over toerisme.’

Nicol Kremer, Peter Gillis en Oostappen Vakantieparken

‘Wie Nicol kent, weet dat één van haar meest aansprekende eigenschappen zijn; haar inzet bij het ondersteunen van Peter en het zorgen voor haar gezin en het inzetten voor goede doelen. Maatschappelijke betrokkenheid wordt door haar onvoorwaardelijk omarmd. Het feit dat iedereen anders is, andere talenten heeft, andere voorkeuren, andere irritaties, andere piekmomenten, andere achtergronden, ziet zij niet als lastig of onhandig maar als een waardevolle bron van betekenis en rijkdom waar iedereen juist in zou moeten investeren’, klinkt het tot slot.

In haar vrije tijd gaat Nicol graag op vakantie naar een camping in bijvoorbeeld Spanje of Italië. Verder houdt ze er van om flink in de watten gelegd te worden met dure juwelen en kleding. Dat moet met de steenrijke Peter Gillis als vriend wel goed komen.

Nicol Kremer en Peter Gillis in Massa Is Kassa

In 2020 ging op SBS de reality-serie Massa Is Kassa van start. “We hebben geen geheimen”, legde Peter Gillis al eens uit over de keuze om daar aan mee te werken. “We willen Nederland laten zien hoe het er binnen een familiebedrijf aan toe gaat. Hard werken, gewoon plat. Nu zeggen ze, Peter rijdt een grote auto, maar straks zien ze dat ik daar altijd hard voor heb gewerkt en dat ik er nog steeds hard voor werk.”

In de serie komen ook zijn vriendin Nicol Kremer en hun drie kinderen regelmatig voor. Niet heel vreemd, want zijn vriendin is zoals gezegd erg belangrijk voor het bedrijf én het leven van Peter Gillis. Een heus powercouple!

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door Nicol Gillis-Kremers (@kremersnicol) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nicol Gillis-Kremers (@kremersnicol) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Nicol Gillis-Kremers (@kremersnicol) op