Sterren op TV
Nico Gossye Ex on the Beach Double Dutch

Nico Gossye in Ex on the Beach Double Dutch

Nico Gossye doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. Nico is afkomstig uit België en dat is ook wel te horen aan zijn Vlaamse accent. Van liefde moet hij eigenlijk niets weten, maar vrouwen verleiden doet hij maar al te graag. In Ex on the Beach Double Dutch zullen we Nico in actie zien. Zal hij terugkomen bij een ex-geliefde of gaat hij met een nieuwe vrouw naar huis?

Nico Gossye in Ex on the Beach Double Dutch

Nico Gossye is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Nico is 23 jaar oud en weet precies wat hij wel en niet wil in het leven. Van liefde hoeft deze jongeman uit Brasschaat niets te weten, maar waar hij dan wel van houdt is sporten en dan met name voetbal.

Hij omschrijft zichzelf verder als flirterig, ijdel en een feestvierder. Nico doet altijd het liefst wat hij volledig zelf wil en ziet zichzelf dan ook als ontzettend koppig.

Nico wil graag meisjes versieren

Nico hoopt in Ex on the Beach de nodige meisjes te kunnen versieren. “Ik denk echt dat niets deze vakantie gaat kunnen verpesten”, vertelde hij al. Ongetwijfeld zullen er wel wat exen van hem aanspoelen, want vaak date hij met meerdere meisjes tegelijk.

“Meestal na een one-night-stand laat ik niets meer van mij horen. Dus die zoeken dan ruzie als die mij zien.” Dat kan dus weleens heel gezellig worden in de villa.

Nico Gossye is te volgen via Instagram en Facebook.

Ex on the Beach deelnemers 2018: Alex Maas, Elodie Laay, Roy van den Branden, Jamecia Baker,  Channah Koerten, Jorden, Lie Meurs