Sterren op TV
Nicky Zouwer Oh Oh Daar Gaan We Weer

Nicky Zouwer van Oh Oh Daar Gaan We Weer vriend van Geneviève Fox

Nicky Zouwer is te zien in Oh Oh Daar Gaan We Weer. Hij is getrouwd met Geneviève Fox Zouwer. Zij doet ook mee aan het RTL-programma, dat als een remake van Oh Oh Cherso gezien kan worden. Nicky is naast fitness-model ook dj. Als dj ZouFox tourt hij met zijn vrouw Geneviève door het land. Zijn bijnaam is ZouwerPower.

Nicky Zouwer werd geboren in Zoetermeer. Hier groeide deze 22-jarige man ook op. Uitgaan deed hij echter in zijn geliefde Den Haag. Ook aan zijn tongval is goed te horen dat hij menig uurtjes in de derde stad van Nederland heeft doorgebracht. Of hij het ook naar zijn zin heeft in Mallorca met zijn nieuwe vrienden uit Den Haag is vanaf dinsdag 8 november wekelijks te zien op RTL 5. Verantwoordelijkheden hebben Nicky en Geneviève overigens ook. Samen hebben zij namelijk een zoontje van drie jaar: Nathan.

Nicky Zouwer in Oh Oh Daar Gaan We Weer

Nicky Zouwer van Oh Oh Daar Gaan We Weer is dus getrouwd met Geneviève Fox Zouwer. Allebei doen ze mee aan het programma en helpen ze mee om Mallorca op stelten te zetten. Het feit dat ze getrouwd zijn maakt niets uit. Een feestje slaan ze liever niet over en naast het showen van zijn gespierde lichaam is uitgaan één van de dingen die Nicky graag doet. In de trailer van Oh Oh Daar Gaan We Weer was al te zien dat Zouwer graag de dansvloer op zoekt. De manier waarop hij ‘dansen’ uitspreekt is echter wel heel erg bijzonder. Nicky en Geneviève zijn nog voor de start de meest besproken deelnemers van het programma. Er zijn namelijk pikante beelden uitgelekt, die weinig verhullend zijn.

Bekijk nu al de volgende aflevering van Oh Oh Daar Gaan We Weer!

Nicky Zouwer als dj ZouFox

Nicky Zouwer is ook te boeken als dj ZouFox. Dit doet hij samen met zijn blonde vrouw, die al twee keer een borstvergroting onderging. ZouFox draait door heel het land en is voor ieder soort feestje te boeken. De naam ZouFox is natuurlijk snel verklaard. ‘Zou’ verwijst naar de achternaam Zouwer van Nicky en ‘Fox’ uiteraard naar de achternaam van Geneviève. Bij het boeken van dj ZouFox kan veel afgesproken worden. Zo kan bijvoorbeeld ook afgesproken worden dat het getrouwde stel schaars gekleed plaatsneemt achter de draaitafels.

Bekijk de andere deelnemers van Oh Oh Daar Gaan We Weer Angelica | Genevieve | Simone | Amanda | Damian | Shady | Wesley

Volg Nicky Zouwer op Facebook en Instagram

Dj zoufox

Geplaatst door Zou Fox op zaterdag 27 augustus 2016

Zoufox ????

Geplaatst door Zou Fox op zondag 3 juli 2016