Sterren op TV
Nick Maxime Married at First Sight

Nick en Maxime in Married at First Sight

Nick en Maxime trouwen in Married at First Sight. De twee hebben elkaar nog nooit gezien, maar hebben besloten zich in te schrijven voor het wetenschappelijke experiment waarbij stellen aan elkaar gematcht worden. Nick zou in eerste instantie trouwen met Bo, maar zij kon de spanning niet aan en besloot uiteindelijk af te haken voor het programma. Gelukkig voor hem was er nog een dame die een goede match met hem vormde: Maxime.

Nick in Married at First Sight

Nick Kamermans trouwt met Maxime in Married at First Sight. De sympathieke fietsenmaker uit Vriezenveen is 28 jaar en heeft een accentje. Na een mislukte relatie woont hij alweer anderhalf jaar thuis bij zijn ouders. Alhoewel hij zich daar in een hotel waant, is Nick nu ook wel weer toe aan een serieuze relatie. Hij kent de vrijheid van op zichzelf wonen en samenwonen met een vriendin en daar wil hij graag weer naartoe.

In Married at First Sight zoekt Nick naar een leuke dame. “Wat ik hoop te vinden, is toch echt wel een leuke, spontane vrouw waarmee je toch samen een leven kunt delen. Beetje knap, beetje blond, niet te klein. Maar verder ben ik absoluut niet kritisch, echt niet.” Nick staat er alweer anderhalf jaar alleen voor nadat zijn vorige relatie is stukgelopen. “Leuke tijd gehad. Je kunt doen en laten wat je wil, je hoeft niets te overleggen. Soms mis je toch wel weer die vastigheid wat misschien ook wel goed voor mij is. Wat ik echt wel zoek in een vrouw is denk ik gewoon eentje die me toch wel laat gaan op bepaalde dingen. Die mezelf laat zijn, die niet veeleisend is. Die niet zegt: Je moet dit, je moet zo.”

Bo haakt af

Dat dachten de onderzoekers gevonden te hebben in Bo, 27 jaar oud, woonachtig in Epe en werkzaam in een supermarkt. Ze is echt toe aan verandering in haar leven, zo zoekt ze een nieuwe baan en hoopt ze op een nieuwe liefde. “Een andere gaat op 27 een gezin stichten of wat dan ook en dat had ik allemaal voor ogen, maar bij mij loopt altijd alles anders. Eigenlijk had ik dat van tevoren ook al kunnen zeggen.” Met een match van 74 procent waren de verwachtingen hoog, maar Bo kon het experiment uiteindelijk toch niet aan.

“Ik heb een relatie gehad van 6,5 jaar. Toen heb ik al 5,5 jaar samengewoond en toen was ik 2,5 jaar al alleen. En elke keer als je dan weer iemand spreekt, dan denk je: Dit wordt hem gewoon niet. Hier hield het allemaal een beetje op. Toen dacht ik: Als ik niets ga doen, dan blijf ik alleen.” Toch werd ze niet gelukkig van het experiment en werd ze zelfs ziek nadat ze had gehoord dat ze ging trouwen. “Terwijl ik het best leuk had gevonden om zo’n mooie trouwjurk aan te hebben, maar zo op deze manier: Nee, ik kon het toch niet. Ik vind het echt heel erg dat ik dan afzeg en mijn match teleur moet stellen. Mezelf, m’n ouders. Vind ik echt heel erg.”

Maxime trouwt met Nick

Door Maxime Offerman kon het experiment echter alsnog doorgaan voor Nick. Maxime had al de beste score voor Nick, maar door het leeftijdsverschil werd hij toch gelinkt aan Bo. Maxime heeft alsnog besloten mee te doen aan het programma, ondanks dat ze eerder nog teleurgesteld naar huis werd gestuurd. De dertigjarige kapster stapt met Nick in het huwelijksbootje.

Maxime heeft nog niet zoveel ervaring in de liefde. “Ik ben eigenlijk nooit bezig geweest met relaties, dus ik was meer met vriendinnen, vakanties, werk. Ik had er nooit zoveel tijd voor had ik het idee. Om je heen hoor je veel vriendinnen die gaan samenwonen, kinderen, dat maakt je iets bewuster van je toekomstplannen.”

Nick is te volgen via Facebook en Instagram, ook Maxime is te volgen via Facebook en Instagram.

De andere koppels in Married at First Sight zijn Joost en Milly | Pascal en Mirjam | Peter en Paul | Ronald en Monique