Sterren op TV
Lotte Feyen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 november 2021

Laatst Geüpdatet: 4 januari 2023

Nick Groeneveld is de vriend van Lotte Feyen

Lotte Feyen werd geboren in 1993 in Hasselt. Feyen is een Belgische DJ en model en ze heeft een relatie met digitale kunstenaar Nick Groeneveld.

Inhoudsopgave

Model en DJ

Feyen staat ingeschreven bij diverse modellenbureaus en staat regelmatig model voor verschillende modemerken. ,,Ik denk dat heel veel mensen het werk van een model onderschatten en anders zien dan het werkelijk is. Voor mij is het een uitgelopen hobby die ik nog steeds graag en met veel plezier doe maar het is niet mijn hoofdberoep én ik denk dat daar nog veel verschil in zit”, vertelde ze aan ModellenlandMagazine.com

Daarnaast is de Belgische ook oprichter van CLASS93. Feyen treedt regelmatig als DJ op in diverse clubs en festivals. Zo was ze draaiend te zien bij festivals als Back to Live Popfestival, Back to Live Dance Festival en Rewire Festival. ,,Ik zou graag willen verder doen zoals ik bezig ben, ik ben heel blij met de dingen die ik doe en de kansen die ik krijg zowel in ons agency als modellenwerk. Wel zou ik graag in de toekomst iets meer doen met TV / commercials / presenteren / … Maar we zullen zien wat de toekomst brengt.” Ze wordt door veel mannenplatforms omschreven als de ‘knapste vrouwelijke dj’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lotte Feyen🧚🏼 (@lottefeyen)

Grote Instagram-fanschare

Feyen heeft inmiddels ook een grote Instagram following verzameld met zo’n 40.000 volgers. Op haar Instagram-pagina deelt ze regelmatig haar luxe en avontuurlijke vakanties, haar draai sessies in clubs en festival en foto’s met haar vriendinnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lotte Feyen🧚🏼 (@lottefeyen)

Relatie met Nick Groeneveld

De DJ heeft een relatie met Nick Groeneveld. Groeneveld is een digitale artiest. De twee maakten hun relatie bekend met een leuke foto in 2021 met de caption: ,,Sundays with you. I’m the luckiest girl in the world to be loved by such an amazing incredible sweet handsooooome man. My little heart is exploding. I love you, I love us.” Het koppel woont samen in Hasselt. Over haar vrije tijd zegt ze tegen Menstyle: ,,Niks zo heerlijk als een avond tafelen en bijkletsen met vrienden, daar kan ik echt naar uitkijken & mensen met een positieve power aura, ik heb er zo een paar ontmoet in het afgelopen jaar en mijn goal is om minstens zo goed in het leven te staan, niks zo leuk als goede mensen om je heen.”