Sterren op TV
Net zulke witte tanden als de sterren

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 31 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 31 mei 2023

Net zulke witte tanden als de sterren, voor een voordelige prijs

Heb je je wel is afgevraagd hoe alle bekende sterren die stralende, witte tanden krijgen? Iedereen wil de perfecte tanden hebben en een stralende witte lach – en jij kan er ook van genieten. Haarspullen biedt de perfecte oplossing!

Dankzij de producten van Polished London is dit niet langer een droom, maar een haalbare realiteit. En dat allemaal voor een voordelige prijs! Of je nu koffieverslaafd bent, een liefhebber van rode wijn of gewoon gele tanden wilt bestrijden, hier lees je naast Polished London ook nog andere perfecte oplossingen voor jou!

Inhoudsopgave

Voordelen van tanden bleken 

Een stralend witte glimlach kan een grote impact hebben op je zelfvertrouwen en je algemene uitstraling. Als je je afvraagt hoe je ook die verblindende Hollywood glimlach kan krijgen, dan is tanden bleken wellicht een goede oplossing.

Tanden bleken werkt effectief om de natuurlijke witheid terug te krijgen, zonder schadelijke effecten te veroorzaken. Het bleken van je tanden zorgt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken en verkleuringen.

Je tanden kunnen verkleuren door factoren zoals voedingsmiddelen, dranken, roken en veroudering. Wanneer je jouw tanden bleekt worden deze vlekken effectief verwijderd en krijgen je tanden sneller de natuurlijke witheid terug.

Daarnaast is tanden bleken veelzijdig en voor iedereen toegankelijk. Of je nu lichte vlekken wilt verwijderen of je tanden aanzienlijk witter wilt maken, er zijn verschillende bleekmethoden beschikbaar om aan je specifieke doelen te voldoen. 

Oorzaken van gele tanden 

Wat veroorzaakt nou eigenlijk die vervelende gele verkleuring van je tanden? Dit kan aan verschillende factoren liggen. Genetische aanleg, leeftijd, voedingsmiddelen en roken zijn een aantal oorzaken.

Ten eerste is de oorspronkelijke kleur van je tanden deels erfelijk bepaald. Daarnaast kunnen veel voedingsmiddelen en dranken bijdragen aan het vergelen van je tanden door de bevatte pigmenten in bijvoorbeeld donkere voedingsmiddelen.

Daarnaast heeft roken ook een slechte invloed op de kleur van je tanden. De chemicaliën dringen door in het glazuur en veroorzaken verkleuring, wat kan leiden tot diepgaande gele vlekken. Ook wordt het glazuur van je tanden dunner, naarmate je ouder wordt. Hierdoor komt de gele kleur duidelijker naar voren.

Gele tanden vermijden 

Een goede mondhygiëne is essentieel om gele tanden te voorkomen. Vergeet niet om ook regelmatig te flossen om tandplak en vlekken tussen je tanden te verwijderen. Beperk ook verkleurende voedingsmiddelen en dranken om tandverkleuring tegen te gaan.

Ben je een echte roker? Overweeg dan om te stoppen als je jouw tanden wil beschermen tegen verkleuring en andere schadelijke effecten van tabak. Je kunt gele tanden ook voorkomen door je tanden dus te bleken. Dit kan je laten doen maar kan je ook zelf thuis doen! 

Polished London

Polished London heeft luxe whitening- en mondverzorgingsproducten voor thuis om jouw wens naar een stralend wit gebit te vervullen. Deze whitening formule maakt gebruik van geavanceerde ingrediënten zoals de PAP-technologie en maakt geen gebruik van peroxide. PAP is een actief bleekmiddel, waarvan is bewezen dat het je tanden witter maakt en heeft ook anti-plak en langdurige antibacteriële voordelen.

Het is speciaal ontworpen om zowel oppervlakkige als inwendige verkleuring te verwijderen en zo langdurig resultaat te geven zonder schade of gevoeligheid aan de tanden. Get smile-ready met de vegan en cruelty free producten van Polished London!