Sterren op TV

Nena Kreber vriendin van Shary-An Nivillac

Nena Kreber is de vriendin van Shary-An Nivillac, een Nederlandse zangeres die bekend werd door de halve finale van The Voice of Holland te halen. Tevens is ze deelnemer aan Expeditie Robinson. In december 2019 werd bekend dat ze gaan trouwen.

Nena Kreber vriendin Shary-An Nivillac

Nena Kreber heeft gestudeerd op het Da Vinci College in Leiden en ging daarna door op het Cios in Haarlem. Tegenwoordig duikt de blondine in de boeken voor de opleiding Sport Marketing & Management op de Hogeschool van Rotterdam. Tijdens die studie liep ze al stage bij onder andere de marketingafdeling van FOX Network Group.

Haar hart ligt echter elders. De vriendin van zangeres Shary-An Nivillac, met wie ze al meer dan 5,5 jaar samen is, begon in 2015 namelijk met haar carrière als DJ. Onder de naam N3NA wordt ze steeds vaker geboekt voor feesten. Ze draaide zelfs al eens op een gig op Curaçao. We hebben het dus over een op muzikaal gebied uiterst getalenteerd setje.

Shary-An Nivillac zangeres na Voice of Holland

Shary-An Nivillac brak door na het behalen van de halve finales van talentenjacht The Voice of Holland 2011. Ze verloor weliswaar van Ben Saunders, maar de muziekwereld lag aan haar voeten. In 2017 verscheen al haar tweede album: Project Me. Verder is ze ambassadeur van de Pride in Amsterdam.

In een interview met het Algemeen Dagblad vertelde Shary-An Nivillac al eens dat ze met haar vriendin Nena Kreber best over kinderen heeft gefilosofeerd. “We hebben een huis gekocht en een hond. Ik wil graag een kind, mijn lijf zegt het. Ik wil er twee, dat zou perfect zijn. Maar Nena is pas 23. Hoe we het aanpakken, ik heb nog geen idee. Als het kind later wil weten wie de vader is, prima, maar de opvoeding doe ik met Nena.”

Shary-An en Nena gaan trouwen

Verderop in het gesprek onthulde ze tevens hoe de eerste ontmoeting met haar vriendin Nena verliep. “Ik kende Nena al langer, ze werkte in een restaurant waar ik een bijbaantje had. Ik was haar nooit vergeten, en zij mij ook niet. Toen ik bezig was met een theatertour, zat zij in de zaal.”

“Ik nodigde haar uit om te chillen in mijn nieuwe appartement in Berkel en Rodenrijs, of all places. ‘Ik heb geen meubels, maar wel bier.’ Nu zijn we meer dan vier jaar samen. Nena laat me zijn wie ik ben, ze wil me niet veranderen. In You zing ik dat ik bij haar alles durf en alles aankan. Ik ben bang voor water, want ik ben als kind ooit bijna verdronken, in Spanje. Dankzij Nena durf ik in de zee te springen, terwijl ik niet eens een zwemdiploma heb. Zij is zo stoer!”

Het is dan ook geen grote verrassing dat Shary-An Nivillac en Nena Kreber hun liefde gaan bekronen met een huwelijk. Eind 2019 vroeg Shary-An haar Nina ten huwelijk, en natuurlijk zei de blondine volmondig ‘ja’.

Shary-An Nivillac deelneemster Expeditie Robinson

Shary-An Nivillac is één van de deelneemsters aan Expeditie Robinson 2019. Hopelijk heeft ze op het onbewoonde eiland niet nog steeds de steun van vriendin Nena Kreber nodig gehad om, bijvoorbeeld, de zee in te springen!

© Instagram