Sterren op TV
Nellie Benner Spuiten & Slikken Drugslab

Nellie Benner van Spuiten & Slikken en Drugslab

Nellie Benner is presentatrice van Spuiten & Slikken. Ze werd al bekend vanwege haar rol in het YouTube-kanaal Drugslab, maar daar blijft het niet bij. Ze kan zich nu ook op de televisie gaan laten zien als presentatrice. Daarnaast kun je Nellie ook kennen als actrice. Ze heeft al meerdere rolletjes gehad en ging ook met haar studie die kant op. Tevens houdt ze haar eigen YouTube-kanaal bij, waar we iedere week op vrijdag een nieuwe vlog kunnen verwachten.

Nellie Benner in Spuiten & Slikken en Drugslab

Nellie Benner werd in RTL Boulevard aangekondigd als één van de drie nieuwe presentatrices van Spuiten & Slikken. “Ik ben altijd wel nieuwsgierig naar werelden waar ik eigenlijk niet durf te komen. Nu ga je gewoon”, vertelde Nellie over haar nieuwe carrière als presentatrice van Spuiten & Slikken.

Het is niet ondenkbaar dat Nellie, net als nieuwe presentator Rens Polman, haar nieuwe rol heeft gekregen vanwege het YouTube-kanaal Drugslab. Daar gaat het duo wekelijks aan de slag met het uittesten van verschillende drugssoorten. In Spuiten & Slikken zal Benner onder andere fairtrade coke testen.

Nellie Benner als actrice

De dertigjarige Nellie Benner, die volledig Nellie Palmyra Sophia Benner heet, is afkomstig uit Landsmeer. Ze ging één jaar aan de slag met een studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam, maar verliet die opleiding al gauw om de overstap te maken naar de filmactorsacademie te Amsterdam.

Ook studeerde ze Creatieve therapie en staat er een zangopleiding bij Babette Labeij op haar CV. In de afgelopen jaren heeft ze haar opleiding als acteur optimaal benut. Zo had ze onder andere een rol in Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaad, SpangaS, Bonkers en Koen Kampioen. Nellie kun je daarnaast ook gezien hebben als VJ bij muziekzender Wildhitz.

Nellie Benner is te volgen via Instagram, Facebook, Twitter en YouTube.