Sterren op TV
Nathan de Vries Spuiten & Slikken

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 september 2016

Laatst Geüpdatet: 13 september 2016

Nathan de Vries is presentator van Spuiten & Slikken

Nathan de Vries is nog helemaal niet zolang geleden afgestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen, maar inmiddels kennen we hem toch vooral als presentator bij BNN. Nadat hij in 2015 debuteerde bij het programma Spuiten & Slikken heeft hij zijn naamsbekendheid alleen maar uit weten te breiden. Maar wie is deze goedlachse jongeman eigenlijk?

Nathan de Vries presentator BNN Spuiten & Slikken

Nathan de Vries is al sinds 2015 actief bij BNN. In eerste instantie gaat hij aan de slag bij de BNN University om ervaring op te doen. Nathan, die we al voorbij zagen komen bij Mag ik even binnen kijken en Neeth the Great, deed dat tot het moment dat hij te horen kreeg dat hij aan de slag mocht gaan bij het programma Spuiten & Slikken.

In gesprek met Hanze Mag vertelde Nathan het één en ander over hoe hij terechtkwam bij het programma. Hij zag dat namelijk nooit aankomen. “Totaal niet! Dat was echt een enorme verrassing. Ik had zelf een gesprek aangevraagd met de eindredacteur, gewoon om eens te horen wat hij van me vond. Aan het einde van het gesprek, terwijl ik al opstond om weg te lopen, dropte hij de bom.”

“Jan Versteegh zou het heel druk krijgen met nieuwe dingen en de eindredacteur wilde me de kans geven wat items van Jan over te nemen. Daar stond ik dan, met mijn bek vol tanden!”, vertelde Nathan de Vries. Nadat hij wat mensen had gesproken, koos hij ervoor om aan de slag te gaan als presentator van Spuiten & Slikken.

Wie is Nathan de Vries?

Nathan de Vries kennen we tegenwoordig dus vooral als presentator. Zijn roots blijken in Groningen te liggen. Daar werd hij op 11 november 1991 geboren. Nadat Nathan, die tegenwoordig in Amsterdam woont, klaar was met het Werkman College, koos hij voor de studie Communicatie aan de Hanzehogeschool. In de toekomst gaan we Nathan mogelijk nog als acteur zien. “Ik ken nu wat mensen die wat rolletjes doen, je weet maar nooit”, vertelde hij eens tegen Sikkom. In het verleden maakte De Vries filmpjes voor OOGTV en Hanzemag. Of Nathan een vriendin heeft is niet bekend.

Nathan de Vries is te volgen via Instagram en Facebook.