Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 14 mei 2020

Laatst Geüpdatet: 22 april 2023

Nathalie Rey vrouw van Teun van de Keuken

Nathalie Rey is de vrouw van Teun van de Keuken, een Nederlandse onderzoeksjournalist en televisieprogrammamaker. Ze hebben samen twee dochters en zijn in 2003 getrouwd.

Nathalie Rey vrouw Teun van de Keuken

Nathalie Rey is geboren en getogen in Watford, in Engeland. Ze zag in 1971 voor het eerst het levenslicht en werkt tegenwoordig als politiek adviseur bij het goede doel Greenpeace. In 2003 gaven Teun van de Keuken en Nathalie Rey elkaar het ja-woord en daarna volgden nog twee hoogtepunten met de geboortes van dochters Bella en Lotte.

Nathalie Rey kwam in 1998 naar Nederland. In een televisie-special van de VARA Gids vertelde ze al eens: “Ik zat in de klas bij Geri Halliwell  van de Spice Girls. Nu kijk ik nog steeds veel  Britse televisie. Britten zijn gewoon beter in  comedy, Nederlandse comedy’s zijn echt niet grappig.”

Nathalie Rey komt uit Engeland

Teun van de Keuken brak op de tv door met het programma Keuringsdienst van Waarde. Daarna was hij nog te zien in onder meer Appelbaum, De Slag om Brussel, De Monitor en Hoe Nieuw is Hollandse Nieuwe, op de KRO-NCRV. Verder heeft hij columns geschreven in De Volkskrant en De Nieuwe Revue, en schreef hij een boek genaamd Puur en Eerlijk, over misleiding van consumenten.

Gelukkig zal Teun van de Keuken zijn vrouw Nathalie Rey nooit misleiden, want de twee zijn – samen met hun twee kids natuurlijk – al jarenlang dolgelukkig met elkaar!