Sterren op TV
Nathalie den Dekker

Auteur: Senna Reimink

Datum: 2 december 2015

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Nathalie den Dekker van model tot presentatrice

Nathalie den Dekker is tegenwoordig presentatrice van onder meer LifestyleXperience en Woontips, allebei te zien op RTL 4. Maar eerder ging ze door het leven als Miss Tourism International. Nathalie den Dekker is dus een beauty, maar het modellenwerk heeft ze inmiddels de rug toegekeerd. Ze richt zich nu op een carrière als presentatrice en met LifestyleXperience kreeg ze van RTL een kans om te laten zien wat ze in haar mars heeft.

Inhoudsopgave

Nathalie den Dekker presentatrice RTL LifestyleXperience

Na meerdere avonturen in het buitenland te hebben beleefd, is Nathalie inmiddels teruggekeerd in Nederland. Het gaf ook de gelegenheid om een programma te kunnen presenteren. Ieder weekend is Nathalie nu te zien in RTL LifestyleXperience, waarvoor ze de meest uiteenlopende items maakt op lifestylegebied. Het is de eerste stap van Nathalie den Dekker als presentatrice. Inmiddels is daar ook een nieuw programma bijgekomen. Nathalie kun je namelijk regelmatig voorbij zien komen in Woontips. Overigens is deze dame met een lengte van 1 meter 68 ook nog geregeld als model te bewonderen in tijdschriften en op bushokjes.

Nathalie den Dekker Miss Nederland 2012

De Brabantse Nathalie den Dekker was altijd wel geïnteresseerd in de wereld van modellen, maar wist dat een goede opleiding net zo belangrijk was. Zonder problemen behaalde ze haar Gymnasium-diploma, om daarna een studie rechten op te pakken in Utrecht. Het was een grote stap voor Nathalie, maar haar wereld stond pas echt op zijn kop toen ze besloot mee te doen aan de Miss Nederland-verkiezing en vervolgens Miss Tourism International won. Het veranderde haar leven volledig, maar ze verguisde haar studie allerminst. Ze studeerde af met een negen voor haar scriptie, maar dat er voor Nathalie den Dekker een andere carrière dan in de rechtenwereld in het verschiet lag was al lang duidelijk.

Het in 1989 geboren model besloot om een andere richting te kiezen. Door haar werk als model (ze was het gezicht van Panasonic) ontdekte ze dat ze interesse had in de wereld van presentatie en acteren. Ze was het snel zat geworden om raar aangekeken te worden door collega-modellen als zij gewoon een toetje nam na het eten. Ze studeerde aan de New York Film Academy.

Nathalie den Dekker had een relatie met Nicky Romero

Tijdens haar studie in New York leerde ze ook, geheel toevallig, Nicky Romero kennen. Via Facebook kwamen de twee uiteindelijk met elkaar in contact, op het moment dat Nick Rotteveel van Gotum alias Nicky Romero ook in New York was. Nathalie den Dekker wist op dat moment niet dat Nicky Romero dj was en vroeg of hij toevallig ook naar Miami ging voor Ultra Music Festival (het grootste dancefestival ter wereld). Ze had nog een kaartje over en vroeg of hij toevallig zin had om mee te gaan, niet wetende dat Nicky Romero daar zelf zou optreden.

Uiteindelijk sloeg de vonk over in Miami en sindsdien waren Nathalie den Dekker en Nicky Romero een stel. Hun relatie kende wel een dipje en het was zelfs enige tijd uit. Nathalie den Dekker reisde veel als model, vriend Nicky Romero als dj. Uiteindelijk besloot Nathalie dat ze genoeg had van de modellenwereld en verhuisde ze terug naar Nederland. Maar dat was zeker niet de belangrijkste reden voor Nathalie den Dekker om weer in Nederland te gaan wonen. “Het ging uit omdat we zoveel reisden. Daarom ben ik teruggekomen naar Nederland. Voor de liefde”, klonk Nathalie romantisch in BN de Stem.

Haar terugkeer heeft echter niet mogen baten, want op 7 januari 2016 kwam het bericht naar buiten dat het stel alsnog uit elkaar was gegaan. Het is ongeveer een jaar goed gegaan tussen de twee, maar door de drukke agenda van de dj is de relatie stuk gelopen. Nicky Romero maakte bekend dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Inmiddels heeft de dj een relatie met Dafne Schippers, terwijl over een mogelijk nieuwe relatie van de in Made woonachtige Nathalie niets bekend is.

Volg Nathalie den Dekker op Twitter en Instagram!