Sterren op TV
Nate Berkus Jeremiah Brent Nate & Jeremiah By Design

Nate Berkus en Jeremiah Brent van Nate & Jeremiah By Design

Nate Berkus en Jeremiah Brent zijn bekend van Nate & Jeremiah By Design van TLC. De interieurontwerpers hebben eerst los van elkaar een carrière opgebouwde, maar de twee geliefden besloten uit eindelijk ook de handen in één te slaan om de huizen van anderen in te richten. Met het opknappen van de huizen redden Nate & Jeremiah niet alleen de huizen, maar vaak ook de levens en relaties van de mensen die hun hulp hebben ingeroepen. Zelfs zit het getrouwde stel ook niet stil. We krijgen ook een kijkje in hun leven met dochter Poppy en de verhuizing van LA naar New York.

Inhoudsopgave

Wie is Nate Berkus?

De 45-jarige Nate Berkus is de oudste interieurontwerper van de twee. De Amerikaan is geboren in Orange County te California en opgegroeid in Minneapolis. Nate is de eigenaar van Nate Berkus Associates en heeft in de afgelopen jaren al veel tv-optredens gehad. Zo is hij één van de vaste gasten van The Oprah Winfrey Show. Ook daar stond hij al garant voor ontwerpadvies en verrassende make-overs.

Sinds 2010 is de eerste eigen show van Nate te zien, The Nate Berkus Show. Na twee seizoenen hield die show op te bestaan. Sinds 2017 presenteert hij samen met zijn man Jeremiah Brent Nate & Jeremiah By Design op TLC. Naast die bezigheden heeft Nate inmiddels ook zijn eigen producten en boeken.

Wie is Jeremiah Brent?

Jeremiah Brent is geboren in 1984 en mag zichzelf een Amerikaanse interieurontwerper en televisie persoonlijkheid noemen. Al sinds hij klein is, is hij bezig met ontwerpen en hij is een echte autodidact te noemen. In 2011 richtte hij Jeremiah Brent Design op. Sindsdien heeft Jeremiah vele klusjes gehad. Hij kwam voorbij in veel shows op tv, maar schopte het ook tot publicaties in een aantal magazines. Sinds 2017 is hij samen met zijn man te zien in Nate & Jeremiah By Design. Het stel verloofde in april 2013 en trouwde in mei 2014 in Manhattan. Sinds maart 2015 zijn ze de trotse ouders van dochtertje Poppy Brent-Berkus.

Nate Berkus en Jeremiah Brent in Nate & Jeremiah By Design op TLC

Nate en Jeremiah zijn de twee presentatoren van het programma Nate & Jeremiah By Design. De twee gana langs bij gezinnen die met het handen in het haar zitten nu hun huis maar niet op orde komt. Nate & Jeremiah grijpen in om niet alleen de huizen, maar zelfs de levens en relaties van de deelnemers te redden.

Nate Berkus is te volgen via Instagram en Facebook. Ook Jeremiah Brent is te volgen via Instagram en Facebook.