Sterren op TV

Natassia van Kerkvoorde deelneemster aan Expeditie Robinson NL vs. BE

Natassia van Kerkvoorde is te zien in Expeditie Robinson NL vs. BE. De brunette behoort tot het kamp van de Belgen en is klaar om de strijd aan te gaan in dit zware survivalprogramma. Ze heeft een relatie met de bekende chefkok Wout Bru.

Natassia van Kerkvoorde in Expeditie Robinson NL vs. BE

Natassia van Kerkvoorde is geboren en getogen in Antwerpen, maar heeft ook Congolese roots. Ze heeft jarenlang op topniveau geturnd, maar koos er uiteindelijk voor om zich volledig te richten op haar studie tot verpleegkundige.

Inmiddels timmert Natassia behoorlijk aan de weg als model – ze vliegt de hele wereld over voor fotoshoots namens Jackie Lee Models en Loys Models – en heeft ze een eigen bedrijfje in permanente laserontharing.

Natassia uit Expeditie Robinson is model

Haar uiterlijk zal Natassia echter niet veel gaan helpen op het eiland, weet ze. “Ik wil laten zien dat ik perfect kan overleven op een eiland zonder dagelijkse douche of make-up”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

En op haar profielpagina lezen we dan ook: ‘Ze wil winnen. Daarvoor is ze bereid tactisch te spelen, in het spel moet ze schijnheilig zijn. Ze is een persoon met een mening, ze is eerlijk en rechtuit en zegt wat ze denkt. Ze wil zeker niet alleen maar het mooie popje zijn.’

Natassia uit Expeditie Robinson heeft een vriend

Natassia van Kerkvoorde heeft met haar adembenemende looks ook al een vriend gescoord: niemand minder dan Wout Bru, die in België een grote naam heeft opgebouwd als topchef.

Helaas moet ze het overheerlijke voedsel dat vriend Wouter Bru voorschotelt even gaan missen tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson NL vs. BE, maar wij weten wel zeker dat laatstgenoemde vol trots voor de buis zal zitten om zijn vriendin Natassia van Kerkvoorde in actie te zien!