Sterren op TV
Mo Natasja Liefs Uit

Natasja en Mo uit Tunesië in Liefs Uit…

Natasja en Mo uit Tunesië doen mee aan Liefs Uit… In het programma gaat presentator Joris Linssen op pad met Nederlanders die er samen met hun buitenlandse geliefde alles aan willen doen om in Nederland een nieuw bestaan op te bouwen. Natasja en Mo uit Tunesië zijn zo’n stel. Het blijkt echter allesbehalve eenvoudig om Mo naar Nederland te halen.

Natasja en Mo uit Tunesië in Liefs Uit…

Natasja is smoorverliefd op haar Mo uit Tunesië, zo zien we in Liefs Uit… De alleenstaande moeder heeft haar geliefde leren kennen tijdens een vakantie en is sindsdien stapelverliefd. Voor het stel voelt de relatie zó goed, dat ze er binnen no time voor kiezen om te trouwen. Op dat moment weten ze echter nog niet dat het een flinke klus wordt om Mo naar Nederland te halen.

Natasja en Mo doen er alles aan om voor Mo een visum te krijgen. Het liefst wil ze hem namelijk zo snel mogelijk in Nederland hebben. In hun jacht op een visum krijgen ze echter flink wat teleurstellingen te verwerken. Het wordt dan ook de vraag of het de twee uiteindelijk lukt om Mo naar Nederland te halen.

Hoe is het nu met Natasja en Mo?

De grote vraag is dan ook hoe is het nu met Natasja en Mo van Liefs Uit… Lukt het om Mo naar Nederland te halen, of wordt het een tranendal.

De afgelopen weken in Liefs Uit…
Floris en Joana uit Portugal
Maurits en Rhoda uit Kenia
Lucien en Victor uit Venezuela
Sanne en Ebu uit Turkije