Sterren op TV
Natasja Temptation Island 2017

Natasja Burgers Temprano verleidelijk in Temptation Island

Natasja Burgers Temprano verscheen als extra verleidster in Temptation Island. Terwijl het programma al een paar weken onderweg was, werden er nieuwe verleidsters geïntroduceerd. Naast Lynn Lybaert maakte ook Natasja haar intrede. Zij ging op een verrassingsdate met Niels. In het dagelijks leven woont de brunette in Spanje.

Natasja in Temptation Island

Natasja dook plotseling in Temptation Island 2017 op. Aanvankelijk waren er acht verleidsters op het eiland in Thailand aanwezig om het vier mannen met een relatie zo moeilijk mogelijk te maken. Met het inbrengen van twee nieuwe verleidsters werd het vuurtje extra opgestookt. Natasja was er daar één van. Zij kwam het programma binnen via een verrassingsdate met Niels. In een uitdagende bikini stond ze hem op te wachten, waarna ze samen een gezellige dag beleefden. Daar bleef het niet bij, want daarna voegde Natasja Burgers Temprano zich definitief bij de groep mannen én verleidsters.

Door Natasja ging Temptation Island dus verder met tien verleidsters, maar toen Niels haar voorstelde aan de drie andere mannen leek zij in één klap favoriet. De mannen waren weg van Natasja en Jefferson en Herbert. “Dit is het einde, we zijn dood.” Jefferson en Herbert snelden gelijk naar hun kamer om stoom af te blazen. Met een beetje fantasie is Natasja te vergelijken met Katja Schuurman. De latino had dus het gewenste effect volgens de makers van Temptation Island.

De andere verleidsters uit Temptation Island 2017 zijn ParastooBo, Saartje, Rowena, Danyla, Manouh, Pommeline en Ashley.

Natasja werkt bij Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

Natasja houdt er een druk leven op na. Ze is hostess en danseres bij Ushuaïa op Ibiza, maar dat is lang niet het enige wat ze doet. Als het seizoen voorbij is en er weinig drukte is bij Ushuaïa, dan blijft ze wel in Spanje, want daar woont ze tegenwoordig. Tijdens Temptation Island was Natasja 26 jaar en op dat moment had ze ook haar studie al afgerond. Studeren deed ze gewoon in Nederland. Ze behaalde een diploma hotel- en eventmanagement aan de Hogeschool TIO.

Daarna vertrok Natasja dus naar Ibiza om als hostess aan de slag te gaan bij Ushuaïa. Ze doet er nog verschillende andere opdrachten naast. Zo is ze ook actrice, freelance model, hostess, clubmanager, danseres, promotor en fitnessatleet. Dat doet ze overigens niet alleen in Spanje. Ze keert ook regelmatig terug naar Nederland, om in een club te dansen of gasten te ontvangen. Ook hoopte ze Rondemiss te worden toen de Tour de France langs Rotterdam kwam in 2015.

Volg Natasja op Instagram en Facebook. Op snapchat is ze te volgen via: Tassiejs