Sterren op TV
Natascha Scheffers Het Mooiste Meisje van de Klas

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 april 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Natascha Scheffers in Het Mooiste Meisje van de Klas

Natascha Scheffers is te zien in Het Mooiste Meisje van de Klas. Nadat we in de eerste week, op maandag 3 april, kennismaakten met Caroline de Kroes, is het nu de beurt een Natascha. Ze heeft een turbulent leven achter de rug waarin ze veel in de schijnwerpers leefde.

Daarbuiten kende het leven van Scheffers echter ook diepe dalen, zo komen we te weten op maandag 10 april bij een nieuwe aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas. De andere dames die dit seizoen meedoen zijn Caroline (3 april), Esther (17 april), Esther (24 april), Anouk (1 mei) en Linda (7 mei).

Natascha Scheffers in Het Mooiste Meisje van de Klas

Natascha Scheffers zit in Het Mooiste Meisje van de Klas. De 44-jarige Natascha heeft er inmiddels een turbulent leven op zitten. We leerden haar allemaal kennen in de jaren negentig toen de band Close II You werd opgericht, een band die werd opgericht als een Nederland antwoord op Spice Girls. Samen met Arlice Beeldsnijder, Marsha van de Berg, Sascha Koninkx en Nadja Nooijen vormde Scheffers dat bandje.

Met Close II You behaalde ze de nodige hits en het album Closer werd zo vaak verkocht dat het een gouden plaat kreeg. In 2001 ging Nadja, Sacha en Natascha door als trio onder de naam GTO, maar succesvol werd dat niet. In 2003 was het definitief klaar. Al was er tussen 2011 en 2013 wel nog even sprake van een comeback.

Mislukt avontuur Natascha Scheffers

Nu, in 2017, kan Natascha zeggen dat ze al veel van het leven heeft gezien. Ze vertrok voor de liefde naar het buitenland, maar na acht jaar werd de relatie verbroken en keerde Scheffers als bijstandsmoeder terug bij haar ouders in Kerkrade. In Het Mooiste Meisje van de Klas wordt niet duidelijk om wie het ging, maar dat was Marc Nygaard. De Deense voetballer speelde voor MVV en Roda JC in Limburg, waardoor de twee elkaar hebben leren kennen. Vervolgens ging Nygaard in Italië in de Seria A spelen voor Brescia, Catania en Vicenza, waarop Natascha in zijn spoor mee ging.

Van stilzitten houdt Natascha echter niet en in 2011 begon ze dan ook haar eigen bedrijf: Models Rock Agency. In Het Mooiste Meisje van de Klas komen we alles te weten over wat Natascha in de afgelopen jaren zoal heeft meegemaakt.

Natascha Scheffers is te volgen via Facebook.