Sterren op TV
natascha-molly-op-zoek-naar-maria-150x150

Natascha Molly jaagt in Op Zoek naar Maria op theaterdoorbraak

Natascha Molly behoort tot de deelnemers aan Op Zoek naar Maria, een talentenjacht voor theatersterren. Natascha is de jongste van het gezelschap, maar heeft in diverse Efteling Shows toch al wat ervaring opgedaan en hoopt nu door te kunnen gaan breken op de planken.

Natascha Molly in Op Zoek naar Maria

In Op Zoek naar Maria gaan tien musicaltalenten de strijd met elkaar aan. Ze krijgen tien zeer uiteenlopende opdrachten, van het zingen van een medley tot het coveren van Ariana Grande, en worden daarbij beoordeeld door een vierkoppige jury. Deze bestaat uit Pia Douwes, Jamai Loman, Richard Groenedijk en Carline Brouwer.

Natascha Molly in Elfteling Shows

Natascha Molly is kakelvers afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool, waar ze in 2020 een master in Muziektheater binnen sleepte. Daarvoor volgde ze al een bachelor in Klassiek Muziektheater aan dezelfde school. Derhalve is Natascha uiterst multifunctioneel; ze kan zowel klassieke als moderne muziekstukken vertolken.

Tijdens het studeren deed Natascha al ervaring op in de Efteling Shows van de Efteling. Zo schitterde ze in het stuk Jokie en Jet: Reizen is een feestje. Vergeleken met de andere kandidaten is ze misschien nog wat ‘groen’ (ze is dan ook de allerjongste deelneemster), maar de rol van underdog ligt haar juist erg goed.

Underdog en gamenerd

Vooral betreft haar grenzeloze enthousiasme ziet Natascha Molly wel gelijkenissen met het karakter van Maria. Dat geldt ook voor het soms wat terughoudend zijn, en dingen niet durven, maar ze uiteindelijk toch doen na zichzelf een spreekwoordelijke schop onder de kont te hebben geven. In haar vrije tijd heeft de brunette een hobby die velen niet achter haar hadden gezocht; Natascha is namelijk een echte ‘gamenerd’!

Maar voor Op Zoek naar Maria legt Natascha Molly maar wat graag even de gamecontroller neer, en bestijgt ze vol goede moed het toneel. “Ik vind het ontzettend tof en spannend om mee te doen. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd, dus voor mij begint het avontuur nu pas echt. Dat ik, ook nog eens als getint meisje, tussen deze mooie en talentvolle mensen sta vind ik heel bijzonder. Het wordt een spannende, maar vooral leerzame tijd en ik ga van ieder moment genieten.” Heel veel plezier Ă©n succes, Natascha!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Natascha Molly (@nataschaclaudia)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Natascha Molly (@nataschaclaudia)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Natascha Molly (@nataschaclaudia)