Sterren op TV
Rob Natalie Adam Zkt Eva

Auteur: Senna Reimink

Datum: 26 juli 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Natalie wil Rob in Adam Zkt Eva, Stefan en Esther ook op date

Rob en Natalie zijn in een bijzondere aflevering van Adam Zkt Eva aan elkaar gekoppeld. Er waren in deze uitzending namelijk niet één, maar twee koppels te zien. Ook Stefan en Esther probeerden op een onbewoond eiland op de Filipijnen te ontdekken of zij op elkaar verliefd konden worden.

Inhoudsopgave

Rob en Natalie Visser verliefd in Adam Zkt Eva

Rob en Natalie ontmoeten elkaar in Adam Zkt Eva naakt op een onbewoond eiland. Vanaf het eerste moment spatten de vonken er eigenlijk van af. Rob is onder de indruk van het uiterlijk van Natalie Visser, terwijl de blondine haar ogen niet van het gespierde lichaam van Rob Bruekers kan houden. Rob is ten tijde van de uitzending in 2015 31 jaar en automonteur van beroep. Hij heeft zijn eigen garage in Nederweert. Natalie is model, maar niet zomaar een model. Ze durft Nicolette Kluiver toe te vertrouwen dat ze namelijk ook naakt model is. Natalie doet mee aan Adam Zkt Eva, omdat ze denkt dat haar date dan ook geen probleem van haar werkzaamheden zullen maken. Behalve naaktmodel was Natalie Visser overigens ook een paar keer in een seksuele film te zien op Meiden van Holland.

Natalie besluit vanwege haar verleden terughoudend te zijn over haar beroep. Rob heeft de eerste uren ook vooral oog voor haar uiterlijk en dat is andersom ook het geval. “Ik zag een hunk. Dit is mijn type. Qua innerlijk, maar ook qua uiterlijk”, aldus Natalie. Rob was net zo goed enthousiast over zijn Eva, maar als ze vertelt dat ze een dochter van acht thuis heeft, ziet hij dat toch als een groot nadeel. Niet omdat hij niet van kinderen houdt. Integendeel, maar Rob is bang zich te veel aan het kind te hechten en mocht de relatie stuklopen, dan moet hij ook het kind missen. Hij laat het echter niet weten en als Rob en Natalie naar bed gaan wordt er in Adam Zkt Eva de liefde bedreven. Rob en Natalie lijken een match made in heaven, met dank aan Adam Zkt Eva, maar dankzij dat programma wordt hun prille liefde ook weer verstoord.

Esther en Stefan daten in Adam Zkt Eva

Ook Esther en Stefan verblijven tijdens dezelfde aflevering van Adam Zkt Eva op een eilandje in de Zuid-Chinese zee. Zij maken ook zonder kleren aan kennis met elkaar en waar bij Rob en Natalie de reacties zeer lovend waren, was dat bij Esther en Stefan Schneider niet het geval. Vooral Stefan was niet onder de indruk van Esther. “Mwah, beetje. Eerste indruk is niet zo best. Ik vind haar er eerlijk gezegd niet heel erg goed uit zien, maar het innerlijk kan natuurlijk heel anders zijn.” Esther daarentegen was wel te spreken over Stefan. “Hij is wel echt heel knap. Mooi gespierd, een stoere man.”

Op het eiland van Adam Zkt Eva volgden wat ongemakkelijkheden tussen Stefan en Esther. Toch probeerden zij elkaar wel beter te leren kennen, ondanks dat het duidelijk was dat er geen klik was. Het bericht van de Eiland Bijbel dat ze mochten verkassen voor nieuwe liefdeskansen kwam uiteindelijk ook als geroepen. Daar was de grote twist van dit seizoen van Adam Zkt Eva. Er zou namelijk een crossdate met Rob en Natalie plaats gaan vinden. Na een door Esther gewonnen wedstrijd mocht zij kiezen met wie zij de laatste uren op het eiland wilde doorbrengen. Uiteraard liet zij Natalie afvallen, dit tot grote verdriet van het model. Zij zag Rob als de liefde van haar leven.

Rob, Stefan en Esther bleven met zijn drieën achter op het eiland en nadat de scheepsbel drie keer had geklonken moest Esther een definitieve keuze voor haar Adam maken. De klik die ze niet had met Stefan voelde ze wel met Rob, al baalde hij stevig van het vertrek van Natalie. Rob kreeg uiteindelijk de laatste keuze van Nicolette of hij zou kiezen voor een date in de bewoonde wereld met Esther, of terug zou keren naar huis. Overigens zat het programma er voor Natalie en Stefan nog niet op. Zij maakten in de volgende afleveringen weer kans om te daten met naakte deelnemers van Adam Zkt Eva.

Hoe is het nu met Rob, Natalie, Stefan en Esther van Adam Zkt Eva?

Hoe is het nu met Rob, Natalie, Stefan en Esther na hun deelname aan Adam Zkt Eva? De uitzending maakte in 2015 behoorlijk wat los. Niet alleen Natalie bleek namelijk in de achttienplusindustrie werkzaam te zien, hetzelfde zou gelden voor Stefan. Inmiddels blijkt Rob gelukkig te zijn in de liefde, maar niet met Natalie of Esther. Natalie is na Adam Zkt Eva wederom moeder geworden. De Sliedrechtse heeft ook een vaste relatie. Of Stefan ook de liefde van zijn leven heeft gevonden wordt niet duidelijk, wel blijkt hij een forse baard te hebben laten staan.

Rob Bruekers van Adam zkt Eva is ook te volgen op Facebook
Natalie Visser van Adam zkt Eva is ook te volgen op Facebook
Stefan Schneider  op Facebook