Sterren op TV
Natalie Spoorloos Guatemala

Auteur: Senna Reimink

Datum: 30 april 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Natalie in Spoorloos naar Guatemala voor moeder

Natalie doet mee aan Spoorloos in de hoop haar biologische moeder te vinden. Natalie is op éénjarige leeftijd geadopteerd en verliet toentertijd al haar vaderland Guatemala. In Nederland kwam ze in een fijn gezin terecht, maar toch merkt ze al snel dat ze daar niet echt thuishoort. Nu wil ze maar al te graag haar biologische moeder leren kennen.

Natalie in Spoorloos

Natalie is te zien in Spoorloos. In het tv-programma vertrekt ze naar Guatemala in de hoop meer te weten te komen over haar biologische moeder. Natalie zou maar al te graag eindelijk iemand ontmoeten waar ze wel op lijkt. Thuis hoorde ze er namelijk nooit echt bij.

“Het voelde voor mij alsof ik er echt niet bij hoorde. Ik lijk natuurlijk op niemand, dat vond ik wel heel lastig. Ik wil ook iemand die op mij lijkt of iemand waar ik op lijk, iemand van mij. Vooral sommige momenten waarop ik mijn broers en zussen samen zag zitten ofzo. Dan zie ik hun met z’n drieën, zijn lijken op elkaar en ik lijk niet op hun. Dat waren de momenten waarop ik dacht: Ja, ik ben anders. Dan voel je je soms wel alleen”, vertelde Natalie al in een preview van Spoorloos.

Natalie gepest

Natalie kreeg al op jonge leeftijd door dat ze anders was dan haar leeftijdsgenoten. In haar klas viel ze al snel op, omdat ze de enige was met donkere haren en ogen. “Ik ben vroeger veel gepest geweest. Dat beschadigt je wel. Je bent toch een paar jaar uitgescholden geweest, daardoor voel je je er helemaal niet bij. Dan voel je je helemaal anders.”

In Spoorloos hoopt ze nu haar biologische moeder te ontmoeten. Ook keert ze eindelijk terug naar Guatemala, het land waar ze geboren werd.