Sterren op TV
Naomi Sauer Holland's Next Top Model HNTM

Naomi Sauer uit Holland’s Next Top Model

Naomi Sauer is te zien in Holland’s Next Top Model. Eigenlijk was ze al uitgeschakeld, maar door een wonder mocht ze alsnog doorstromen naar de laatste tien deelnemers van HNTM. Het is voor Naomi overigens niet de eerste keer dat ze ervaring opdoet in de modellenwereld.

Naomi Sauer in Holland’s Next Top Model

Naomi Sauer is te zien in Holland’s Next Top Model. De 22-jarige Naomi heeft al aardig wat klusjes gehad als model. Zo is ze getekend door Touché en staat ze in Milaan onder contract bij Brave. Ze liep daar al eens een show voor Simonette Ravizza en stapt dan ook zeker niet zonder ervaring binnen bij Holland’s Next Top Model.

Naomi is verder een sportief type. Ze houdt zelfs een eigen blog bij waarin ze graag schrijft over Sports & Food, Fashion & Beauty en Modeling. Al twee jaar is ze actief in de modellenwereld en nu hoopt ze daar de volgende stap in te kunnen zetten.

Naomi Sauer toch door in HNTM

Naomi Sauer krijgt in aflevering 2 van HNTM te horen dat ze niet door is naar de laatste tien deelnemers van het programma. Door een wonder mag ze echter alsnog meedoen aan Holland’s Next Top Model 2018. Omdat Sara Slikkerveer uit de wedstrijd stapt omdat ze haar metamorfose niet ziet zitten, komt er voor Naomi weer een plek vrij in de talentenjacht.

Eenmaal terug in het programma ondergaat ook Naomi Sauer direct een metamorfose. Haar lange haren worden afgeknipt tot een bob, waar ze ook zelf eerst nog even aan moet wennen.

Naomi Sauer is te volgen via Instagram en Facebook.