Sterren op TV
Naomi Janssen Temptation Island 2019

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 februari 2019

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Naomi Janssen verleidster in Temptation Island 2019

Naomi Janssen is verleidster in Temptation Island 2019. Ze is één van de dames die er alles aan gaat doen om de gelukkige koppels die zich hebben aangemeld voor het programma uit elkaar te krijgen. Naomi is negentien jaar en vindt het zelf onbegrijpelijk dat koppels aan het programma meedoen, tijd om eens flink los te gaan dus.

Naomi Janssen verleidster in Temptation Island 2019

Naomi Janssen is verleidster in Temptation Island 2019. Ze omschrijft zichzelf als grofgebekt, grappig en een beetje ghetto. Deze negentienjarige jongedame lijkt echter voor aardig wat problemen te zorgen in de ultieme relatietest. “Ik snap niet dat je je relatie zo zou testen”, gaf Naomi toe aan De Gelderlander. Als verleidster is het volgens haar heel anders.

“Mijn taak is echt wel anders. Ze kunnen mij uitmaken voor slet en dit en dat, maar ik kan doen wat ik wil. Als die mannen een stap te ver gaan, dan staan ze tien keer harder voor schut dan ik.” Het is dan ook duidelijk dat Naomi niet bang is voor de reacties van de kijkers. “Wat boeit mij dat nou? Ik moet lachen om negatieve reacties. Ik weet zelf heel goed hoe ik ben. Naomi is gewoon een gekkie!” Naomi richt zich op Morgan.

Naomi Janssen danseres

Naomi Janssen toont zichzelf nu als verleidster, maar in het dagelijks leven is ze werkzaam in een callcenter, studeert ze Sport & Bewegen en is ze danseres. Ze woont op zichzelf en heeft geen contact met haar biologische moeder en stiefmoeder. Wel met haar vader, die ook op de hoogte is van haar deelname aan Temptation Island. “Mijn vader is vooral trots. Ook al zegt-ie: ‘Nooo, zit je daar in je blote kont’. Maar hij zegt ook: ‘Naoom. Je moet lekker doen waar je zelf achter staat. Als mensen dat niet oké vinden, dan moet je daar gewoon schijt aan hebben’.”

Dat we Naomi gaan zien in Temptation Island, heeft vooral met geluk te maken. “Een vriendin had zich opgegeven, maar zij kon niet wegens school. Toen zei ik: ‘zal ik het dan maar doen’?” Zo gezegd zo gedaan, uiteindelijk was het Naomi die afreisde naar Thailand om het de mannen moeilijk te maken. In Temptation Island gaan we ook de ghetto-kant van Naomi leren kennen. “Ik ging altijd mee met mijn broers en hun vrienden. Soms kreeg ik weleens klappen. Ja, ook op straat. Ik ben ook heel eerlijk en dat kan ook ghetto overkomen. Zo zeg ik in een promofilmpje: ‘Your man is going down!’.”

Naomi Janssen is te volgen via Instagram en Facebook.

Geplaatst door Christina Naomi op Woensdag 4 juli 2018

Geplaatst door Christina Naomi op Donderdag 19 april 2018