Sterren op TV
Naomi Veltman vrouw Joël Veltman

Naomi Hagenstein is de vrouw van Joël Veltman

Naomi Hagenstein is de vrouw van Joël Veltman. De Nederlandse internatonals speelt tegenwoordig bij het Engelse Brighton & Hove Albion. Hij heeft met veel voetballers samengespeeld, maar hij is wel de belangrijkste persoon in het leven van Naomi.

Naomi Hagenstein en Joël Veltman leerden elkaar kennen op Instagram

Joël Veltman leerde Naomi Hagenstein kennen op Instagram, waarna het contact intensiveerde via Snapchat. Daarover vertelde de voetballer eens aan Privé: “Eerst via Instagram en daarna via Snapchat. Ik vroeg haar nummer en dat liep in eerste instantie mis omdat ik te laat was en het bericht al weer was verdwenen, maar uiteindelijk is het goed gekomen en hebben we afgesproken. En eigenlijk hebben we beiden vanaf dag één gevoeld dat het helemaal goed zat.”

Halverwege 2015 was het daarom de hoogste tijd voor een speciaal moment. “Daarom ben ik tijdens onze vakantie op Curaçao op mijn knieën gegaan.”

Veltman was zenuwachtig voor bruiloft met Naomi

In de maand mei van 2016 trouwden Veltman en Hagenstein met elkaar. “Voor mij was deze dag nog mooier dan ik me had voorgesteld. Natuurlijk wist ik ongeveer hoe de kerk eruit zou zien en dat mijn familie daar zou zitten, maar toen het eenmaal zover was, maakte het op mij meer indruk dan ik van tevoren had gedacht. Ik was eerst totaal niet zenuwachtig, tot ik voor de deur van de kerk stond.”

Een paar jaar geleden volgde Naomi nog de studie rechten, maar inmiddels is ze een eigen bedrijfje begonnen. De vrouw van Veltman is de eigenaresse van een heuse webshop, Shop for Less genaamd. Dat slokt een groot gedeelte van haar tijd op, maar ze zit nog vaak genoeg in de ArenA als Joël moet voetballen.

Naomi Hagenstein, de vriendin van Joel Veltman kun je volgen via Instagram, Facebook en Twitter.