Sterren op TV
Nanke Meester vriendin Jelle Klaassen

Nanke Meester is vriendin Jelle Klaasen

Nanke Meester is al jarenlang de vriendin van Jelle Klaasen. De relatie de darter en zijn Nanke kende moeilijke tijden, maar desondanks is het duo nog altijd samen. Sterker nog, sinds begin 2016 hebben Nanke en Jelle samen een dochtertje. Zij luistert naar de naam Verena.

Inhoudsopgave

Nanke Meester vriendin Jelle Klaasen

Nanke Meester is al jarenlang de trotse vriendin van darter Jelle Klaasen. Ze hebben sinds 14 januari 2008 een relatie. Toch was er tot op heden vrij weinig bekend over de dame achter de darter. Nanke Meester blijkt afkomstig te zijn uit Hengelo en tegenwoordig in Goor te wonen. Ze studeerde in het verleden aan ROC van Twente waar ze een opleiding volgde tot Ondernemer/Manager Detailhandel.

Als Nanke niet naar de dartkunsten van haar vriend kijkt, dan is de kans groot dat ze bezig is met voetbal, tennis, schaatsen of fietsen. Het zijn stuk voor stuk hobby’s van deze dame, die ook fervent fan is van één voetbalclub: Ajax. Tegenwoordig heeft Nanke ook iets heel anders om zich druk over te maken. Samen met Jelle Klaasen kreeg ze begin 2016 een dochter: Verena.

© Instagram

Jelle Klaasen in opspraak

De relatie tussen van Nanke Meester en Jelle Klaasen heeft ook zware tijden gekend. Vooral toen Klaasen in 2012 in opspraak kwam toen bleek dat hij naaktfoto’s naar een vijftienjarig meisje had gestuurd. Alhoewel die situatie indruk op Meester heeft gemaakt, leidde het niet tot een relatiebreuk. “Omdat het Jelle betrof is het voorval breed uitgemeten in de media. We hebben er samen open en eerlijk over gesproken. Ik ga het echt niet goed praten, maar we maken allemaal fouten. Jelle wilde onze relatie stoppen, maar ik heb hem gezegd dat hij pas mocht vertrekken als ik hem buiten zou ‘trappen’. We hebben een moeilijke periode achter de rug, maar we zijn er goed uitgekomen”, vertelde Meester aan Omroep Brabant.

© Instagram

Meester leerde Klaasen tijdens toernooi kennen

Nanke Meester en Jelle Klaasen zijn sinds begin 2008 een setje. Opmerkelijk genoeg leerde Klaasen zijn vriendin kennen tijdens een darttoernooi. “Ik heb me snel omgedraaid, want ik wilde me niet opdringen. We raakten later nog wel even aan de praat. Kort daarna stuurde hij een sms’je of hij langs mocht komen. Hij is niet meer weggegaan”, legde Meester eerder al eens uit. Tot op de dag van vandaag zijn Nanke Meester en Jelle Klaasen nog niet getrouwd.

Nanke Meester is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.