Sterren op TV
Nancy Arreola Vrouw Vriendin Jetse Bol

Nancy Arreola is de vrouw van wielrenner Jetse Bol

Nancy Arreola is de vrouw van wielrenner Jetse Bol. De Nederlander brak in de zomer van 2017 door en weet al jaren de steun van de Mexicaanse Nancy Arreola aan zijn zijde.

Nancy Arreola niet de vriendin, maar vrouw van Jetse Bol

Nancy Arreola is sinds 2009 de vriendin van Jetse Bol en sinds een paar jaar zelfs zijn vrouw. Net als Bol zit ook Arreola graag op de fiets. Dat deelt het stel dus en zal de relatie ook ten goede komen. Arreola en Bol beseffen hierdoor namelijk dat ze veel van huis zullen zijn en weinig tijd voor elkaar zullen hebben. De momenten dat Nancy Arreola en Jetse Bol samen zijn, genieten ze hier dan ook optimaal van. Dat Bol het graag ver van huis zoekt is duidelijk. Niet alleen de vrouw van Jetse Bol komt uit Mexico, hij rijdt sinds 2017 voor Manzana Postobón Team, een wielerploeg uit Colombia.

Wielrenner Jetse Bol

Jetse Bol geldt als een groot wielertalent. Hij werd geboren op 8 september 1989 in Avenhorn en zit al bijna zijn hele leven op de fiets. Bol kwam in 2008 bij het Rabobank Continental Team en toen de bank zich terugtrok hield Belkin Jetse Bol binnenboord. In die periode leerde hij zijn vriendin Nancy Arreola ook kennen. In 2015 verliet Bol Belkin voor Delta Cycling Rotterdam, om in 2017 een stap naar het grote onbekende te maken. Mogelijk speelde bij de keuze voor Manzana de mening van Bol zijn vriendin wel mee. Met haar Mexicaanse bloed zou zij het ongetwijfeld toegejuicht hebben dat Bol naar een Zuid-Amerikaanse ploeg overstapte.

Namens Manzana mocht Jetse Bol in 2017 direct deelnemen aan een grote wielerkoers. Manzana Postobón selecteerde de jonge renner voor de Vuelta a España, de Ronde van Spanje. Daarin wist hij direct indruk te maken en deed hij in de vijfde etappe zelfs een gooi naar de leiderstrui. Chris Froome was echter net op tijd binnen om hem van de rode leiderstrui af te houden. In die wielerronde eerde hij zijn vrouw Arreola overigens, door onder de Mexicaanse vlag te rijden en dat kwam hem op veel belangstelling vanuit het land van zijn vrouw te staan.

Volg Nancy Arreola op Instagram
Volg Jetse Bol op Instagram

© Instagram