Sterren op TV
Nadine Bamberger vriendin Steven Berghuis

Nadine Bamberger is de vriendin van Steven Berghuis

Nadine Bamberger is de vriendin van Steven Berghuis. De vleugelspits maakte in juli 2021 een dappere keus door aartsrivaal Ajax te verruilen voor Feyenoord. Hij maakte een zware periode mee door bedreigingen vanuit Rotterdam, maar onder andere zijn vriendin sleepte hem hier doorheen. Steven Berghuis werd opgeleid door de Eredivisie-club FC Twente, maar in Enschede kreeg hij eigenlijk nooit een echte kans. De vleugelspits werd uitgeleend aan VVV-Venlo en een seizoen later durfde AZ het wel aan met hem.

Steven Berghuis vriendin Nadine Bamberger grote onbekende

In het AFAS Stadion in Alkmaar kwam Berghuis helemaal tot bloei en met goed spel verdiende hij een oproep voor Oranje en een mooie transfer naar de Premier League-ploeg Watford. In Londen werd het echter niets en sinds de zomer van 2017 staat de flankspeler officieel onder contract in De Kuip bij Feyenoord, de club waarmee hij op huurbasis kampioen werd. Steven Berghuis is al even samen met zijn vriendin Nadine Bamberger, vermoedelijk in ieder geval sinds het jaar 2015, maar we weten niet precíés hoelang.

De brunette is namelijk een grote onbekende: een Facebook-profiel lijkt ze niet te hebben en haar account op Instagram is hermetisch afgesloten. De voetballer heeft zich ook nooit in een interview uitgelaten over zijn liefde en ook deelt hij vrijwel nooit foto’s waarop zijn vriendin te zien is.

Steven en Nadine zijn tégen technische hulpmiddelen

Nadine heeft een vriend met een afwijkende mening, zoveel is wel duidelijk. Waar vrijwel iedereen in de voetballerij vóór technische hulpmiddelen is, is Berghuis tegen. Aan Metro vertelt hij: “Ik vind dat het weinig met voetbal heeft te maken.

Ik had het er met Renato Tapia over en we kwamen tot de conclusie dat op deze manier de charme van het voetbal verdwijnt. Nu lijkt het meer op een spelletje op de PlayStation. Fouten maken hoort er nu eenmaal bij, ook door scheidsrechters. Dat is menselijk.”

Nadine Bamberger vriendin van Steven Berghuis kun je volgen via Instagram.