Sterren op TV
Nabil Aoulad Ayad doet mee aan Wie is de Mol 2023

Nabil Aoulad Ayad doet mee aan Wie is de Mol? 2023

Nabil Aoulad Ayad doet mee aan ‘Wie is de Mol?’ 2023. Nabil, is geboren op 7 juni 1984 in Waalwijk. In het dagelijks leven werkt hij als cabaretier en acteur. Er zullen zeker mensen die hem nog kennen van zijn optreden in 2006 bij De Wereld Draait Door.  Nabil Aoulad Ayad die meedoet aan ‘Wie is de Mol?’, mocht hier optreden, omdat hij dat jaar ‘Nederlands kampioen human beatbox’ was geworden. Dit is een muziekstijl.

Wie is de Mol? 2023

Nabil Aoulad Ayad doet met 9 andere mee aan het 23ste seizoen van deze reality-serie. Het seizoen dat in 2023 uitgezonden wordt, is opgenomen in Zuid-Afrika. De eerste aflevering is te zien op 7 januari 2023 om 20:30 op NPO1. Dat lees je in ons eerder geschreven artikel. Ranomi Kromowidjojo, Soy Kroon, Daniël Verlaan, Sarah Janneh, Annick Boer, Froukje de Both, Jurre Geluk, Anke de Jong en Sander de Kramer zijn de andere deelnemers. Het programma wordt al enkele jaren gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Angela Groothuizen, Karel van de Graaf, Pieter Jan Hagens en Art Rooijakkers zijn oud-presentatoren/presentatrices van het programma.

Nabil Aoulad Ayad op social media]

Nabil Aoulad Ayad is redelijk actief op social media. Hij heeft namelijk een Facebook– en Instagram-account. Op zijn Instagram-account deelt hij dat hij meedoet aan dit programma. Op Facebook is hij minder actief.

Wie is de Mol? op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.