Sterren op TV

Myrthe Graanboom is de vriendin van Glen Faria

Myrthe Graanboom is de vriendin van Glen Faria, een Nederlandse rapper met de artiestennaam MC Fit. Eerder was hij lid van de rapgroep Flinke Namen en werden zijn nummers Duurt Te Lang en Zij Weet Het gecoverd door respectievelijk Davina Michelle en Tino Martin, die er flinke hits mee scoorden. Jaïr Faria is de zoon van Glen Faria.

Inhoudsopgave

Myrthe Graanboom vriendin Glen Faria

Myrthe Graanboom ging naar school op het Spinoza Lyceum en scoorde haar eerste job bij Bugaboo, als service coördinator. In december 2018 opende ze haar eigen stripclub genaamd Bon Ton, in Amsterdam, samen met haar zus Lotte.

Twee jaar later ging Myrthe echter verder als zelfstandig artiestenmanager. Op haar LinkedIn-pagina lezen we dat onder meer Demi van Wijngaarden Morién van de Tang, Jeremia Jones en Jaïr Faria, de zoon van Glen Faria en vriendin Myrthe Graanboom, tot haar stal behoren.

MC Fit artiestennaam Glen Faria

Glen Faria is in 1980 geboren in Amsterdam. In 2004 sloot hij zich aan bij de groep Flinke Namen, samen met Sef en The Flexican. In 2020 bracht Glen Faria het nummer ‘Terug Naar Nu’ uit samen met zijn zoon Jaïr Faria, toen 15 jaar jong.

Jaïr Faria zoon Glen Faria

“Het nummer klopt erg met deze tijd, al is het er niet voor geschreven. In onze familie is veel gebeurd – ik ben mijn broer verloren. En mijn zoon is puber geworden, dat verandert zijn en ook ons leven. Het liedje is een pleidooi voor contact. Het is altijd druk en als ouder praat je soms te weinig met je puberende kind.”

“Het gekke is dat dit in deze periode juist meer gebeurt. Want je kunt niet altijd op je mobiele telefoon kijken, op een gegeven moment moét je wel met elkaar praten”, zei hij daarover in het Noordhollands Dagblad. Wat zal zijn vriendin Myrthe Graanboom trots zijn!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Glen Faria (@glenfaria)

Wie is de Mol

De bekendheid van Glen Faria groeide begin 2022 flink door zijn deelname aan Wie is de Mol? Als één van de kandidaten ging hij op jacht naar de Mol. Maar uiteraard waren er ook een hoop Molloten die Glen verdachten als de grote saboteur. Hoe dan ook, zijn deelname deed zijn bekendheid goed en kan helpen om zijn muziek bij een groter publiek bekend te maken.