Sterren op TV
Myrthe Boymans Het Beste Voor je Kind

Myrthe Boymans voedt Noah en Stanske op in spirituele wereld

Myrthe Boymans is te zien in Het Beste Voor Je Kind. Samen met haar man Bart voeden zij hun kinderen Noah en Stanske op een bijzondere manier op. In het programma van RTL 4 is te zien dat spiritualiteit centraal staat in de opvoeding.

Myrthe Boymans in Het Beste Voor Je Kind

Myrthe Boymans is de 34-jarige moeder van Noah en Stanske. In het Limburgse Oirsbeek worden zij volgens spirituele wijze opgevoed. Dat is, zegt Myrthe, de kern van de opvoeding. Iedere ochtend wordt er door Myrthe wierook aangestoken. Dat doet ze om de ruimtes te reinigen. Zodra Noah en Stanske uit bed zijn worden ook de bedden onder handen genomen. Met lavendelolie wrijft ze over de bedden en haalt ze energie van de nacht weg. Als Myrthe, Bart en de kinderen een andere ruimte betreden dan wordt het flesje lavendelolie wederom tevoorschijn getoverd. Met een paar druppeltjes lavendelolie wordt de energie om hun heen weggehaald en zijn ze klaar om de ruimte te betreden.

Bij de familie Boymans staan ze letterlijk op met spiritualiteit en gaan ze er ook weer mee naar bed. Zo spelen engelen een belangrijke rol in het leven van Myrthe en haar familieleden. Voor het slapen gaan brengen ze dan ook altijd een groet aan de verschillende engelen. Met name Noah heeft als kind een vrij druk karakter. De spirituele Myrthe heeft daar een oplossing voor. Als kleine Noah een drukke bui heeft, dan gaan ze naar het bos. Daar mag de jongen met bomen knuffelen, omdat hij daar rustig van wordt. Na het knuffelen van de bomen, wordt de natuur bedankt.

Myrthe Boymans als medisch illustrator

Myrthe Boymans is in het dagelijks leven medisch illustrator. “Wetenschappelijk illustreren is een combinatie van medische wetenschap, tekentechnieken en passie voor het vak’, valt op haar website te lezen. Het is geen toeval dat de Limburgse de wereld van de spiritualiteit in is gedoken. Het is haar namelijk bij haar eigen opvoeding met de paplepel ingegoten. De moeder van Myrthe is namelijk ook zeer spiritueel. Zij heeft zelfs een speciale school geopend voor kinderen met een zelfde opvoeding.

Ook de kinderen van Myrthe en Bart gaan naar deze school. Bang dat de kinderen door de spirituele opvoeding buiten de boot valt in de maatschappij is Myrthe niet. Toen Noah eens ruzie had met een meisje en geduwd werd, incasseerde hij niet alleen, maar deelde hij zelf ook een tik uit. Tot grote tevredenheid van vader en moeder Bart en Myrthe, die op een afstandje stonden toe te kijken.