Sterren op TV
Myron Weenk The Voice Kids

Myron Weenk in The Voice Kids

Myron Weenk is te zien in The Voice Kids. Alhoewel de coaches erover eens zijn dat Myron nog veel te leren heeft, zien we haar binnenkort toch terug in de Battles van de talentenjacht voor kinderen. Myron, die zichzelf ook nog eens begeleidt op de piano, heeft namelijk zeker talent.

Myron Weenk in The Voice Kids

Myron Weenk toont haar talent in The Voice Kids. Myron is veertien jaar oud en is al van jongs af aan aan het zingen. “Toen ik heel klein was, zong ik altijd één regel of zin van een heel nummer en dat vonden mijn ouders best irritant. Dus toen dachten we: Als we haar op zangles zetten, leert ze hele nummers.” Ze heeft dan ook al wel wat optredens gehad, maar gaat nu voor het grote werk in The Voice Kids. “Ik doe mee aan The Voice Kids, omdat ik later graag mijn eigen nummers voor een groot publiek wil zingen.”

Myron begeleidde zichzelf tijdens haar Blind Audition. “Ik vind dat fijn, want dan hoef je niet zelf te performen”, gaf ze aan. Met New Rules van Dua Lipa kreeg ze de stoelen van alle vier de coaches gedraaid. Haar voorkeur ging uiteindelijk uit naar Marco Borsato.

Myron Weenk is te volgen via Instagram en Facebook.