Sterren op TV

Myron Koops, de vriendin van YouTube-ster Enzo Knol

Myron Koop is de vriendin van Youtube-ster Enzo Knol. Enzo is al jaren een bekend gezicht voor velen van Nederland. Hij begon zijn Youtube carrière in juni 2013, daarin maakt hij zijn allereerste vlog. Inmiddels is die vlog al meer dan 5 miljoen keer bekeken! Hij is uitgegroeid tot een echte bekende Nederlander. Met zijn dagelijkse vlogs maakt hij honderdduizenden mensen aan het lachen. En met 2,7 miljoen abonnees is hij de grootste Nederlandstalige Youtuber. Zijn vriendin Myron Koops is een trouwe steun aan Enzo en helpt hem waar nodig is.

Inhoudsopgave

Myron Koops

Myron is 25 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Borger. Voor korte tijd geleden studeerde ze Communicatie in Groningen. Ze schaatste op hoog niveau, maar werd hier ongelukkig van. Na deze periode heeft Myron Enzo leren kennen. Met een gesloten Instagram-account laat ze zien dat ze ook graag dingen privé houdt. Buiten dat ze wel dagelijks te zien is in de vlog van Enzo, is ze ook atleet voor het eigen opgezette “KP_active”. Dit is een bedrijf van Enzo en Myron die sportkleding verkopen. Voornamelijk Myron deelt haar sportieve lifestyle op het Instagram account.

© Instagram

Enzo Knol en Myron Koops

Enzo en Myron zijn inmiddels al een paar jaar samen, maar dit ging niet van het leien dakje. De Drentse verschijning kwam sinds november 2019 in beeld op het Youtube kanaal van Enzo. Eerst zonder identiteit en veilig achter de camera. Nadat oplettende kijkers opmerkten dat de naam Myron op de scorelijst stond van een dagje bowlen, brandde bij hen een lampje. Na een tijd besloten de twee toch maar samen voor beeld te verschijnen zonder ook maar een spoor van een mogelijke relatie. Inmiddels zijn de twee niet meer van elkaar te scheiden en zijn ze samen een sterk team. De twee vermaken dagelijks honderdduizenden jongeren met hun vlogs, en hun toekomst ziet er rooskleurig uit.

© Instagram

de youtube carrière van Enzo Knol

Enzo is het Nederlandse gezicht van youtube. Met meer dan 2,7 miljoen abonnees is hij uitgegroeid tot een ware bekende Nederlander. De 29-jarige begon met vloggen in 2013 en neemt tegenwoordig zijn camera overal mee naartoe. Heel deelde veel vlogs met zijn ex-vriendin Dee van der Zeeuw. Helaas hebben de twee hun sprookje beëindigd in 2018. Samen hebben ze een video erover gemaakt die vandaag de dag meer dan 6,5 miljoen views heeft. In februari 2014 upload Enzo een video waarin hij na een truc op zijn fiets z’n arm brak. Na deze video is zijn kanaal geëxplodeerd en hij werd zelfs uitgenodigd voor RTL Late Night.

In deze jaren heeft Enzo zijn bestaan opgebouwd door een eigen kledingmerk op te zetten. Enzo werd vroeger gepest door zijn achternaam en heeft dit om weten te zetten naar ies positiefs. kleding naam “knolpower” is een betekenis die staat voor kracht. Inmiddels bezit hij

© Instagram