Sterren op TV
Myla Makina Curvy Supermodel

Myla Makina in Curvy Supermodel

Myla Makina is te zien in Curvy Supermodel. Duizenden dames hoopten geselecteerd te worden om zichzelf te laten zien in het programma en Myla slaagde erin tot de laatste twintig deelnemers te behoren. Ook de afvalronde op televisie waarna nog tien modellen overbleven, pakte goed uit voor Myla. We zien haar dan ook terug in de afleveringen van Curvy Supermodel.

Myla Makina in Curvy Supermodel

Myla Makina probeert het in Curvy Supermodel. Myla is negentien jaar oud, geboren in Enschede en komt oorspronkelijk uit Congo. Heel bekend in de modellenwereld is Myla nog niet, maar toch blijkt ze wel al wat klusjes gehad te hebben. Zo is ze onder meer te zien in videoclips van de nodige artiesten. Nu ze echter ook meedoet aan Curvy Supermodel, zal haar CV ongetwijfeld snel verder worden uitgebreid.

Haar eerste shoot in Curvy Supermodel verliep overigens wel nog wat spannend voor Myla, vooral omdat ze Nigel Barker tegen het lijf liep. “Ik zag ze fluisteren en ik wist niet of het goed was of dat het slecht was, maar voor mijn gevoel ging het wel heel goed.” DaniĆ«lle was dan ook onder de indruk van Myla. “Er kwam wel echt iemand binnen. Ze was erg sexy en ik het lijkt me heel interessant om te kijken of zij dat ook kan omschakelen in high-fashion.” In het verleden is Myla overigens erg gepest, voor haar een goede reden om nu het tegendeel van de pesters te bewijzen in Curvy Supermodel.

Myla Makina is te volgen via Instagram en Facebook.