Sterren op TV
Mustafa Duygulu Altan Cetin Celblok H

Mustafa Duygulu is Altan Cetin in Celblok H

Mustafa Duygulu is Altin Cetin in Celblok H. De acteur is een vast gezicht in de dramaserie waar een vrouwengevangenis centraal staat. Buiten dat hij al drie seizoenen lang te zien is in Celblok H, heeft Mustafa inmiddels ook de nodige andere rolletjes gehad. Zo zagen we hem al voorbij komen in Biz en Bowy s Binnen, Van God Los, Aaf, Sterk en in Hoe Overleef Ik?

Mustafa Duygulu als Altan Cetin in Celblok H

Mustafa Duygulu is al vanaf het begin van Celblok H, dat in 2014 voor het eerst op televisie te zien was, één van de vaste gezichten in de populaire dramaserie. Hij kruipt al tijdenlang in de huid van Altan Cetin en is ook voor het vierde seizoen weer teruggekeerd voor een vaste rol in Celblok H.

De gevangenbewaarder heeft een hoop respect afgedwongen bij de gedetineerden. In zijn rol speelt Mustafa dat hij in het verleden verslaafd is geweest aan drugs, mede daarom kan hij zich beter verplaatsen in de gedetineerden.

Mustafa Duygulu afkomst

De naam van Mustafa Duygulu verraadt al dat hij niet helemaal Nederlands is. Mustafa is geboren in Turkije en wel in het plaatsje Izmir. Al op tweejarige leeftijd kwam hij naar Nederland toe. In de afgelopen jaren heeft Mustafa vanalles gedaan op het gebied van acteren. Hij maakte al zijn theaterdebuut en studeerde in 2009 af aan de Toneelschool van Maastricht. Voordat de nu dertigjarige acteur aan de slag ging in Maastricht, werkte hij de theatercursus af aan het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven.

Mustafa Duygulu blijkt overigens ook een enorme fan van muziek te zijn en dan met name hip hop. “Muziek is belangrijk en ik luister er heel graag naar. Maar ik denk niet dat ik stuk ga als ik twee weken geen muziek hoor”, aldus de woorden van Mustafa. Wat betreft sporten houdt Duygulu zich bezig met hardlopen en kickboksen.

Mustafa Duygulu is te volgen via Instagram.