Sterren op TV
Müge Marvin vtwonen weer verliefd op je huis

Müge en Marvin in vtwonen: weer verliefd op je huis

Müge en Marvin doen mee aan vtwonen: weer verliefd op je huis. De twee zijn dolgelukkig in hun huis in Amsterdam, maar beseffen ook dat er iets moet gebeuren om een goede sfeer in het huis te creëren. Het huis van het stel beschikt over een patio, maar juist dat maakt het lastig om echt een sfeervol huis te creëren. In vtwonen: weer verliefd op je huis zien we of de wens van het koppel uitkomt.

Müge en Marvin in vtwonen: weer verliefd op je huis

Müge en Marvin doen met hun huis in Amsterdam mee aan vtwonen: weer verliefd op je huis. Het lukt de twee niet om hun huis met patio sfeervol te krijgen. Dat heeft ook vooral te maken met het feit dat Müge verliefd is op één kleur. Het liefst wil ze alles wit hebben, maar daardoor ontbreekt de sfeer wel zichtbaar.

Müge vindt het ook echt belangrijk dat het huis een zachte uitstraling heeft, wat volgens haar bereikt kan worden door een strak en modern design en licht. Marvin daarentegen zou op zijn beurt veel liever kiezen voor industrieel met meer kleur. In vtwonen: weer verliefd op je huis zien we of het lukt om het huis met patio eindelijk sfeervol te maken.

Eerder in vtwonen: weer verliefd op je huis:
Jackoline en Benjamin uit Eemdijk
Terry en Romain uit Den Bosch