Sterren op TV
Montana Meiland: zwanger, ex-vriend, leeftijd en winkel

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 3 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 3 juli 2023

Montana Meiland: zwanger, ex-vriend, leeftijd en winkel

Montana Meiland, is de oudste dochter van Martien en Erica. Maxime Meiland, is haar jongere zusje. Ook Montana werd bekend door ‘Chateau Meiland’. Ze emigreerde in 2005 met haar ouders naar Frankrijk waar ze een prachtig kasteel kochten. Sinds het programma op tv te zien is, gaat het ook financieel goed met de familie.

Veel kijkers van ‘De Meilandjes’ valt één ding op: Motana is minder vaak in beeld dan haar jongere zusje. Ze houdt er eigenlijk niet van om in de belangstelling te staan

Montana Meiland wilde zwanger worden
© Instagram

Inhoudsopgave

Montana Meiland wilde zwanger worden

Toen haar jongere zusje Maxim zwanger werd van haar man Leroy, begon het ook bij Montana te kriebelen. Ze had al 8 jaar een relatie met Dirk. Ook Martien en Erica vonden dat ze wel een keer aan kinderen mochten beginnen. 

Gelukkig maar dat ze er niet aan begonnen zijn, Dirk en Montana zijn uit elkaar, ze zijn dus niet meer samen. Dirk, heeft hier meer moeite meer dan zijn toenmalige  vriendin.

Ook het huwelijk van haar zusje Maxime zit in zwaar weer

Dirk ex Montana Meiland

De ex-vriend van Montana

Dirk en Montana gingen eind 2022 naar een relatie van 8 jaar uit elkaar. De afgelopen jaren zijn hun levens totaal veranderd door het succes van de tv-serie.

Ze vertelden een stapje terug te doen om zichzelf terug te vinden. Er was nog een kans dat ze samen kwamen, die lijkt op dit moment verkeken.

We verwachten namelijk niet dat Montana Meiland en Dirk Hoogstraten ooit nog samen komen.

Haar riante woning

Montana Meiland kocht in haar eentje een fraaie eengezinswoning in het prachtige Noordwijk. Hier wonen haar zusjes en ouders ook. Dat het financieel goed gaat met de familie, is inmiddels wel duidelijk.

Ook Montana kon in haar eentje een woning kopen van 685.000 euro. Ze heeft een hypotheek van 487.500 euro, ze stak er bijna 200.000 euro eigen geld in.

De woning moet behoorlijk worden opgeknapt, we verwachten dat dit te zien zal zijn in het volgende seizoen van de tv-serie. Op Instagram liet ze zien hoe de woning er nu uitziet. Ze heeft er wat moois van gemaakt.

Montana Meiland winkel

De dochter van Martien en Erica heeft een kleding-/woon-/cadeauwinkel in haar geboorteplaats Noordwijk. Wil je de winkel bezoeken? Dan kan dat van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 – 17:30. Zaterdag sluit de winkel een half uur eerder, op zondag opent de winkel om 12:00 en sluit deze op 17:00.

We hebben zelf ook een bezoekje gebracht aan haar winkel, dat was zeker de moeite waard.

Haar Instagram-account

Ook op social media is Montana zeker geen onbekende. Zo heeft ze op haar Instagram-account bijna 160.000 volgers.

Op haar account laat ze ons meegenieten van haar prachtige huis. Daarnaast deelt ze haar leven en promoot ze af en toe haar eigen winkel in Noordwijk.

Is Montana Meiland getrouwd?

Nee, Montana is niet getrouwd en heeft op dit moment ook geen relatie.

Wat is het vermogen van Montana Meiland?

Montana heeft een geschat vermogen van 750.000 euro. Ze mag naar elke aflevering van de tv-serie een factuur sturen naar haar moeder. Ze krijgen van SBS6 50.000 euro per uitzending.