Sterren op TV
Montana Brown Love Island

Montana Brown uit Love Island

Montana Brown is te zien in Love Island. Montana is één van de dames die er in het programma alles aan wil doen om het perfecte koppel te vormen met een man op het eiland. Het stel dat uiteindelijk wordt verkozen tot leukste stel, gaat er vandoor met een flink bedrag. Montana komt bij meerdere mannen terecht, maar vindt niet de liefde van haar leven in Love Island.

Montana Brown Love Island

Montana Brown doet mee aan Love Island. Ze is 21 jaar oud, afkomstig uit Hertfordshire en in het dagelijks leven student PR. “Ik ben geen doorsnee student. Ik doe boodschappen bij waitrose. Ik vind mezelf niet posh, ik leg de lat hoog. Ik wil het neusje van de zalm. Ik hou niet van goedkope tentjes.”

Montana Brown is sinds februari vrijgezel en zoekt nu weer naar een leuke man in haar leven. “Ik was helemaal gek van een jongen, maar hij bleek een eikel.” Montana vertelde ook direct wat ze een grote afknapper vindt. “Ik knap af op lange nagels. Knip die dingen. Vieze adem, neem kauwgom. Manieren, ze zijn gratis. Zo simpel.” Montana zoekt een stoere gozer, gezien ze zelf is opgegroeid in de middenklasse.

➡ Bekijk Love Island terug en vooruit op Videoland

Montana Brown is te volgen via Instagram en Twitter.

Deelnemers Love Island seizoen 3: Marcel Somerville | Sam Gowland | Kem Cetinay | Olivia Attwood | Camilla Thurlow | Amber Davies