Sterren op TV
Monja Ashley Gaga Cherry Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 31 augustus 2016

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Monja, Ashley, Gaga en Cherry van Ex on the Beach

Monja Van de Veire, Cherry Kers, Ashley Magdalena en Gaga (Gaethane) van Kerchove zijn de vier dames die meedoen aan Ex on the Beach Double Dutch. Ze arriveerden op een zomerse vakantie waar ze de mannen Wayne Siebenga, Nick Vande Moortele, Puru Schout en Shady Mohamed van EOTBDD leerden kennen. Uiteindelijk zullen van alle dames en heren ook de exen op het eiland arriveren om er een te gekke vakantie van te maken. Maar wie zijn deze vier genoemde dames eigenlijk.

Inhoudsopgave

Monja Van de Veire van Ex on the Beach Double Dutch

Monja Van de Veire is de eerste dame die werd voorgesteld in de eerste aflevering van Ex on the Beach Double Dutch. Monja komt uit het Belgische Vilvoorde en is tegenwoordig woonachtig in Zemst. Ze is twintig jaar en in het dagelijks leven hard aan het werk als schoonheidsspecialiste bij Monja & More. In het programma van MTV hoopt Van de Veire een leuke man tegen te komen, al heeft ze wel wat eisen. “Ik ben zelf geen Einstein, maar ik zoek geen domme jongen”, vertelde Monja al. Ook gaf ze te kennen wat ze mooi aan zichzelf vindt. “Het mooiste aan mijzelf, vind ik mijn borsten. En dat zal ik mogen ook, want ze hebben genoeg gekost.” De ex van Monja is Bauduin Babalola.

Monja Van de Veire is te volgen via Instagram en Facebook.

Ashley Magdalena van Ex on the Beach

Ashley Magdalena is ook te zien in het programma EOTBDD. Met een leeftijd van twintig jaar is Magdalena de jongste kandidaat die op het eiland is verschenen. Ze is afkomstig uit Heerlen, woont tegenwoordig in Almere en werkt in het dagelijks leven als managementassistente. Ook kun je Magdalena tegenkomen in de club, want ze werkt ook als bardame. Ashley heeft het idee dat ze mannen wel het nodige te bieden heeft. “Tieten, kont, lange benen, nepwimpers en pornoblondhaar. Wat wil je nog meer? Qua IQ een 7,9 denk ik, net geen 8. Maar qua uiterlijk een 11”, aldus Magdalena, die naar eigen zeggen nu nog naar een James Bond zoekt. Sokratis Glavaris is overigens de ex van Ashley. Inmiddels heeft Ashley ook meegedaan aan Temptation Island.

Ashley Magdalena is te volgen via Instagram en Facebook.

Gaga Gaethane van Kerchove van Ex On The Beach

Gaethane van Kerchove, die in Ex on the Beach Gaga wordt genoemd, is afkomstig uit Gent en woont tegenwoordig in Waasmunster. Deze Belgische blondine blijkt zeker geen domme dame te zijn. Ze studeerde tenslotte aan de Universiteit van Gent. Ze bestempelt zichzelf als ‘zeer sociaal en prettig gestoord’. Ook heeft ze naar eigen zeggen een zeer sterk karakter. Wat ze zoekt in een man, is duidelijk. “Ik val op donkere types, donker haar, lichte ogen. Beetje gespierd, maar niet te veel. Geen bulldozer, daar kan ik toch niet mee rijden”, aldus de blondine.

Gaga Gaethane van Kerchove is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

Cherry Kers doet mee aan Ex on the Beach

Voor Cherry Kers is het niet de eerste keer dat ze op televisie voorbij komt. Ze deed tenslotte ook al mee aan het programma Adam Zkt. Eva. Desondanks heeft ze nog altijd niet de man van haar dromen gevonden. Cherry is 27 jaar oud, geboren en getogen in Amsterdam en heeft Media, Informatie & Communicatie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. In het dagelijks leven werkt ze als bardame. “Ik ben hier omdat ik nu eindelijk eens mijn perfecte man wil ontmoeten. Mijn perfecte man moet sowieso een dikke portemonnee hebben. We worden niet allemaal perfect geboren. Dit kost ook allemaal geld om er zo uit te zien”, aldus de woorden van Cherry. De ex van Cherry is Raymond Junior.

Cherry Kers is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.