Sterren op TV

Monique Gerritsen de vriendin van zanger Wulf aka Lieuwe Albertsma

Monique Gerritsen is de vriendin van zanger Wulf, wiens echte naam Lieuwe Albertsma is. Wulf is vooral bekend van de hitsingle Summer on You en is in 2020 te zien in het televisieprogramma Beste Zangers.

Monique Gerritsen vriendin zanger Wulf

Monique Gerritsen runt sinds 2016 haar eigen zaak als fotograaf: Eyewanermedia. Ze rondde zeer uiteenlopende projecten af voor bijvoorbeeld merken, artiesten en modellen. Naast het fotograferen doet de vriendin van Wulf ook het editten zelf. In 2017 studeerde ze af op de fotoacademie in Amsterdam en tegenwoordig staat ze dus met haar papiertje achter de camera. Ze is al meer dan vijftien jaar samen met vriend Wulf.

Echte naam zanger Wulf is Lieuwe Albertsma

Lieuwe Albertsma deed in 2012 nog zonder succes mee aan The Voice of Holland, maar vier jaar later brak hij in één klap door met het nummer Summer on You, samen met dj’s Sam Feldt en Lucas & Steve. Later bracht Wulf ook nog onder meer All Things Under the Sun uit.

Toch is hij als hem gevraagd wordt waar hij het meest trots op is, heel duidelijk: zijn vriendin Monique Gerritsen. “We hebben ook zoveel met elkaar meegemaakt. We zijn al 14 jaar samen en nog steeds super gelukkig en super gek op elkaar. Ook bespreken we alles met elkaar en dat is heel chill. Maar het is ook haar geduld wat ze heeft laten zien aan mij”, vertelt Lieuwe op de website Interview by Kaylee.

“Op een gegeven moment weigerde ik te gaan werken en daardoor zijn we bijvoorbeeld heel erg in de schulden geraakt. Dat zijn toch dingen die je samen moet oplossen en die je samen meemaakt. We hebben elkaar daar dan ook nooit op aangekeken. Ik ben gewoon heel trots op haar en hoe ze ermee omgaat. Dat vind ik vet!”

Wulf in Beste Zangers

In 2020 is Wulf terug op de televisie, met zijn deelname aan het programma Beste Zangers. Ongetwijfeld zal zijn vriendin Monique Gerritsen zwijmelend voor de buis zitten!