Sterren op TV
Monica Jessyca Je Droom Achterna Een Frans Kasteel

Monica en Jessyca in Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel

Monica en Jessyca Lankester doen mee aan Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel. De hoofdprijs in het programma is om aan de slag te gaan als kasteelbeheerder in het Franse plaatsje Quinéville. Iets wat Monica en Jessyca maar al te graag zouden willen, maar dan moeten deze tweelingzussen wel eerst de concurrentie uitschakelen.

Monica en Jessyca in Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel

Monica en Jessyca Lankester doen mee aan Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel. De twee tweelingzusjes wonen al meer dan twintig jaar in Tokyo, een plek waar ze het prima naar hun zin hebben, maar toch hebben ze ook wel het idee dat het inmiddels tijd is voor iets nieuws. Na een lange zoektocht naar de perfecte uitdaging, kwamen deze tweelingzusjes terecht bij Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel.

Deze twee dames, allebei vijftig jaar, weten hoe het is om in minihuisjes te moeten leven. Nu willen ze echter ook wel eens de andere kant zien en de vrijheid en ruimte van een kasteel beleven. Dat ze zeker geen last zullen krijgen van heimwee, is wel gebleken toen ze eerder al vertrokken naar Tokyo.

Werkzaamheden Monica en Jessyca

Monica en Jessica doen mee aan Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel. De twee hebben in Tokyo al hun eigen bedrijven. Ze runnen een evenementenbureau voor kinderen en een hondenhotel. Omdat ze daarmee echter niet genoeg verdienen, hebben ze daarnaast ook de nodige baantjes. Zo werkt Jessyca ook als manager op een internationale school en geeft Monica health-workshops.

Deze twee dames zijn het best te omschrijven als druk en aanwezig. Hun onophoudelijke energie, humor en positiviteit lijken nog weleens voor problemen te kunnen zorgen bij de concurrentie. In Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel zullen we zien of deze tweelingzussen uiteindelijk kasteelbeheerder worden in Quinéville.

De andere deelnemers aan Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel zijn: Ruud en Ariadne | Chris en Amanda | Michiel en Sebastian | Jasper en Chrystel