Sterren op TV
Monica Geuze

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 26 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 26 juni 2023

Monica Geuze: vriend, leeftijd, broer en Instagram

Monica Geuze, werd als tiener bekend als de vriendin van Lil Kleine. Nadat hun relatie op de klippen liep, kreeg ze een relatie met profvoetballer Lars Veldwijk, waarmee ze ook een dochter heeft. 

Ze behoort samen met Danique Hosmar, Chantal Janzen en Jade Anna tot de knapste vrouwen van Nederland. In 2021 werd ze zelfs uitgeroepen tot ‘De mooiste vrouw van Nederland’.

De bloedmooie Monica Geuze werd geboren op 27 maart 1995 in Zwijndrecht. Ze is al meer dan 10 jaar bekend. Wanneer je deze bloedmooie dame in het echt ziet, valt een ding op; haar lengte. Ze is maar 1.65 meter, met hakken ziet ze er toch langer uit.

De Jeugd Monica Geuze
© Instagram @monicageuze

Inhoudsopgave

Haar jeugd

De knappe Monica Geuze groeide samen met haar broer en ouders op in Hendrik-Ido-Ambacht. De voormalig vlogster ging in Rotterdam na de middelbare school.

Toen ze 16 jaar was, vroeg rapper Ronnie Flex of zij voor hem kon draaien. Ze vond dit goed en ging elk weekend met Ronnie naar boekingen. Na 3 jaar, toen ze pas 19 jaar oud was, begon ze ook voor zichzelf te draaien. 

Daarnaast was Monica Geuze te zien in meerdere videoclips van rappers. Ze had een rol in de videoclip van Racoon en Lil Kleine. Haar eerste single werd een enorm succes, haar single ‘Laten Gaan’ heeft 21.000.000 views.

Ook op YouTube was ze er vroeg bij. Ze was één van de eerste YouTuber in Nederland die ging vloggen. Hier stopte ze ondanks mee, ook Enzo Knol en Gio Latooy waren er vroeg bij. Zij zijn nog wel actief .

Ze werd nog bekender doordat ze een relatie had met LIL Kleine. Toen dat uitging, kreeg ze een relatie met profvoetballer Lars Veldwijk. Ook dat liep op de knippen. In 2021 leek ze haar ware liefde gevonden te hebben in Robbert Kroesse, ook dat is inmiddels uit.

Monica Geuze is aan het daten met Rijk Hofman
© Instagram @monicageuze

Monica Geuze is aan het daten met Rijk Hofman

Sinds Monica weer vrijgezel is, gaan de geruchten dat ze aan het daten is met Rijk Hofman. Geuze en Rijk zijn meerdere keren zoenend gespot.

Dat ze aan het daten zijn, is wel duidelijk. Of ze al een relatie hebben, is niet duidelijk. Rijk, had korte tijd een relatie met Indigo.

Ook had Hofman 1 jaar een relatie met de onbekende Nikki Wilde, waar ook Dusty en Joey het bed mee gedeeld hebben.

Dit is de broer van Monica Geuze

Monica, heeft een broer genaamd Matthijs. Matthijs woont in het buitenland samen met zijn vriend Rick. Hij houdt net zoals zijn zus van dure merkkleding. Matthijs Geuze, draagt onder meer Louboutin, Fendi en Versace. 

Dat hij veel schoenen draagt van Louboutin is niet zo gek, hij werkte er namelijk 3 jaar. Momenteel werkt de broer van Monica bij  Dior als coach. Hij studeerde Cum Laude af aan de Universiteit van Utrecht. Een slimme man dus.

monica geuze leeftijd
© Instagram @monicageuze

Hoe oud is Monica Geuze?

De bloedmooie Monica Geuze is 28 jaar oud. Ze werd geboren op 27 maart 1995 en is sinds haar tienerjaren bekend in Nederland. Monica, woont inmiddels al jaren in Amsterdam. Ze heeft hier een appartement en kocht vorig jaar een riante woning met haar voormalige vriend Robbert.

Monica Geuze & Robbert Kroese
© Instagram @monicageuze

Monica Geuze &  Robbert Kroese

Op 24 maart 2020 kreeg Monica Geuze een relatie met  Robbert Kroese. Hoe ze elkaar kennen? Ze zijn elkaar tegengekomen op een datingapp voor succesvolle en rijke mensen. Daar behoren ze allebei tot, hoewel Robbert het niet helemaal aan zichzelf te danken heeft. 

Robbert, is de zoon van Jan Kroese, een succesvol zakenman die in 2012 een vermogen had van 40 miljoen euro. De familie heeft hun geld verdiend in het vastgoed.  Ze hebben veel winkelpanden in het centrum van Amsterdam. Ook hebben ze tientallen huizen in Amsterdam.

Even terug waar we gebleven waren: Robbert en Monica hadden bijna 3 jaar een relatie. Het leek allemaal erg goed te gaan.  Ze kochten een riante woning in het centrum van Amsterdam.

De woning kochten ze voor 1,6 miljoen euro, ze waren beiden voor de helft eigenaar van het huis. Of Monica hier nog woont, is niet helemaal duidelijk. Haar ex-vriend heeft een appartement gekocht in Voorburg.

Waarom Monica en Robbert niet meer samen zijn? Hij is tijdens nieuwjaarsnacht meermaals vreemdgegaan.  Op 2 januari 2023 maakten ze bekend definitief niet meer samen te zijn

Wat dat betreft heeft Monica weinig geluk in de liefde. 

Succes op Instagram
© Instagram @monicageuze

Succes op Instagram

In de afgelopen jaren heeft Monica niet stilgezeten op social media platform Instagram. Elke dag deelt ze haar leven met 1,3 miljoen volgers. Ze deelt onder meer foto’s met Stefan de Vries, Iris Enthoven en Robbert Rodenburg.

TikTok

Ook op TikTok is Monica razend populair. Ze heeft een half miljoen volgers een 16 miljoen likes.  Elke dag maakt ze een dagvlog op TikTok. Hierin laat ze de hoogtepunten van haar dag zien. Ook uploadt Monica regelmatig make-up video’s en video’s met haar dochter.

Ex Lars Veldwijk

Inmiddels heeft Monica Geuze meerdere bekende ex-vriendjes. Lars Veldwijk, met wie ze dochter Zara-Lizzy heeft, is daar één van.

Eind 2016 kregen ze een relatie, 2 jaar later werd hun dochter geboren. In 2020 besloten Monica en Lars uit elkaar te gaan.

Volgens meerdere juice channels zal Lars een relatie hebben met Alice Prins. Hij bevestigt hier overigens niks over, of het waar is, is dus niet duidelijk. 

De dochter van Monica Geuze
© Instagram @monicageuze

Haar dochter

Op 12 juli 2018 werd Zara-Lizzy geboren, de dochter van Monica Geuze en haar voormalige vriend Lars Veldwijk. Haar dochter is bijna altijd in Nederland.

Dat komt omdat Monica’s ex in Zuid-Korea voetbalt. Lars, komt voor zijn dochter regelmatig naar Nederland.

Monica en Lars kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden. Het ging al een tijdje minder goed in hun relatie, toen maakte Lars de stap om aan de andere kant van de wereld te gaan voetballen. Volgens RTL was dit de genadeklap.

monica geuze tattoos

Monica Geuze heeft heel wat tattoos op haar lichaam. Zo heeft ze een tattoo waarin de naam van haar dochter staat. In een YouTube-video vertelde ze dat ze alle tattoos het liefst wilde laseren. Dit heeft de 28-jarige uiteindelijk bij één tatoeage gedaan. In haar nek stond de ‘Joy’, dat is inmiddels weg gelaserd. 

Haar miljoenenwoning 

Ondanks dat Monica Geuze pas 28 jaar oud is, heeft ze al meerdere koopwoningen gehad. Ze had een luxe appartement met profvoetballer Lars Veldwijk. Het appartement in Vinkeveen telt een woonoppervlak van 157 vierkante meter.

 Het appartement bestaat uit twee verdiepingen. Monica zette het appartement te koop voor 648.000 euro. Met haar voormalige vriend Robbert kocht ze een woning van 1.600.000 in hartje Amsterdam. Of de influencer er nog steeds woont, is niet helemaal duidelijk. Eén ding is wel zeker: Robbert woont er niet meer.

Monica Geuze en  Anna Nooshin zoenen voor Linda

Iedereen herinnert zich het beeld nog; Anna Nooshin en Monica Geuze zoenend op de cover van de Linda. Hier hebben ze naar verluidt 20.000 euro voor gekregen.

Dit exemplaar van ‘Linda’ was een regelrecht succes. De prachtige influencer staat op de cover van meerdere bladen, zo stond al eens op de cover van FHM en Cosmopolitan. Haar carrière is een enorm succes!

Oprichtster Sophia Mae 

Dat Monica een bezige bij is, is inmiddels wel duidelijk. Zo presenteert ze Expeditie Robinson, heeft ze veel samenwerkingen en runt ze haar eigen make-up lijn ‘Sophia Mae’.

Ze verkoopt make-up en accessoires voor in huis. Het bedrijf heeft 75.000 volgers op Instagram en zet op jaarbasis miljoenen euro’s om. 

Haar boek

Elke bekende Nederlander heeft het tegenwoordig; een eigen boek. Monica Geuze, was één van de eerste ‘influencers’ die met een eigen boek kwam. In haar boek ‘My Way’ vertelt ze meer over haar leven in de schijnwerpers.

Ook staat er een brief in van haar vader. Volgens veel kopers was dat direct het hoogtepunt van het boek. Wil je het boek kopen? Kijk dan eens op bol.com. Goedkoop, is het zeker niet. Voor een hardcover betaal je 39,99 euro.

Gestopt met vloggen

Op 2 januari 2023 deelde ze de video ‘END OF AN ERA’, hierin vertelde ze dat ze ging stoppen met het wekelijkse vlogen. Sindsdien heeft ze nog twee video’s geüpload.

In die video vertelde ze ook dat ze uit elkaar ging met haar toenmalige vriend. Het lukte haar niet meer om alle ballen hoog te houden, vandaar dat ze gestopt was met vloggen. Ze vindt het heel zwaar om alles met haar volgers te delen.

Podcast met Kaj 

Monica en Kaj Gorgels hebben samen een podcast. Elke week komt er 1 aflevering online. Elke donderdag bespreken ze allerlei onderwerpen.  De eerste aflevering was te zien op 11 januari 2011. Na elke aflevering kijken tienduizenden mensen.

De auto van Monica Geuze

Monica, heeft in haar leven al een aantal Range Rovers gereden. Momenteel rijdt ze in een Range Rover Velar. De helemaal in het zwart uitgevoerde auto heeft een waarde van minimaal €83.960.

Haar miljoenen vermogen

In de afgelopen jaren heeft Monica miljoenen euro’s verdiend. Ze heeft meerdere succesvolle bedrijven en een succesvolle carrière als influencer. Monica Geuze heeft een geschat vermogen van 2,5 miljoen euro. Ze is dus echt mega rijk.  

monica geuze beau

In het verleden heeft ze het niet altijd makkelijk gehad. In het programma ‘Isola di Beau’ vertelde ze dat haar ouders gingen scheiden in haar puberteit. Je kunt de hele aflevering zien op RTL XL.

Foto’s © Instagram @monicageuze

Waar is Monica Geuze bekend van?

De knappe Monica werd bekend doordat ze de DJ was van Ronnie Flex en een relatie had met Lil Kleine.

Heeft ze een broer?

Ja, Monica heeft een broer genaamd Matthijs.

Waar kan je haar boek kopen?

Je kunt haar boek kopen op bol.com. Hiervoor betaal je €39,90.

Hoeveel bedrijven heeft Monica?

Momenteel heeft de influencer twee bedrijven: ‘Sophia Mae’ en ‘Stëlz’. 

Wanneer begon ze met draaien?

Op 16-jarige leeftijd is ze begonnen als DJ.

Heeft Monica een relatie met Rijk Hofman?

Het is niet duidelijk of Monica en Rijk een relatie hebben. Ze zijn wel meerdere keren zoenend gespot.

Met wie was Monica te zien in het Jachtseizoen?

Monica deed samen met Yolanthe aan het Jachtseizoen van Giel de Winter.

Woont Monica in Amsterdam?

Monica woont in het centrum van Amsterdam in een fraai grachtenpand.

Wat verdient Monica?

Naar schatting verdient Monica zo’n 25.000 euro per maand. Haar bedrijf heeft een eigen vermogen van 1 miljoen euro, het gaat dus hartstikke goed met Monica.

Is Monica bevriend met  Jessie Jazz?

Jessie Jazz en Monica zijn goed bevriend met elkaar. Jessie, is de vriendin van Kaj Gorgels.

Welke podcast presenteert Monica?

Monica en Kaj presenteren samen de podcast ‘Geuze & Gorgels’.

Hoeveel kinderen heeft Monica?

De knappe Monica Geuze heeft 1 kind samen met voetballer Lars Veldwijk. Hun dochter heet Zara-Lizzy

Had Monica een relatie met Ziyech?

Nee, Monica heeft geen relatie gehad met Ziyech. Ondanks dat de geruchten wel op internet speculeren, is hier niks van waar.