Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 7 september 2022

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Monica Geuze lijkt de balans in haar leven te hebben gevonden

Monica Geuze werd geboren op 27 maart 1995 in Hendrik-Ido-Ambacht. Geuze is een vlogger, DJ, presentatrice en auteur. De presentatrice woont samen met haar vriend Robbert Kroese in hun gekochte huis in Amsterdam. Geuze heeft een dochtertje, genaamd Zara-Lizzy, uit een eerdere relatie met voetballer Lars Veldwijk.

Inhoudsopgave

Doorbraak met Ronnie Flex

Geuze ging na de basisschool naar het Theaterhavo in Rotterdam. Vervolgens ging ze naar het Scheepvaart- en Transport College en het volwassenenonderwijs in Amsterdam. Toen Geuze 16 jaar was, vroeg rapper Ronnie Flex haar om zijn vaste DJ te worden. In 2015 besloot Geuze voor zichzelf te gaan draaien. Haar debuutsingle, samen met Ronnie Flex, genaamd Laten gaan, belandde al snel in de Nederlandse Top 40. Ook het nummer Nu of Nooit behaalde de Nederlandse hitlijsten.

Vlogster, presentatrice en auteur

Naast haar succes als DJ, begon Geuze ook te vloggen. Ze postte haar dagelijks leven op Youtube en inmiddels heeft ze ruim 500.000 abonnees. Geuze was niet alleen op haar eigen Youtube-kanaal te zien, maar ook op het RLT-kanaal genaamd Concentrate waar ze als presentatrice diverse programma’s presenteerde. Geuze zette haar rol als presentatrice door naar de TV, waar ze onder andere voor Videoland programma’s als Love Island en Temptation Island presenteerde. In 2017 bracht Geuze haar eigen boek uit, genaamd My Way. In dit boek vertelde ze over haar leven als vlogger. Vier jaar later, in 2021, bracht Geuze haar tweede boek uit. Dit boek heette Unreleased, waar ze open over haar leven schreef.

Relaties Monica Geuze

Monica Geuze was lang samen met Jorik Scholten, ook wel Lil’ Kleine genoemd. In 2016 maakte de presentatrice bekend dat de twee hun relatie hadden verbroken in haar vlog. Vervolgens kreeg Geuze een relatie met voetballer Lars Veldwijk. In 2018 beviel Geuze van haar eerste dochtertje, genaamd Zara-Lizzy. In 2019 verbrak het stel hun relatie. In 2020 kreeg Geuze een relatie met Robbert Kroese en het stel kocht een jaar later samen een huis in Amsterdam. Op de Instagram-account met ruim 1,3 miljoen volgers post Geuze regelmatig foto’s van haar vriend, dochtertje en vrienden in Amsterdam. De influencer zit zeker niet graag stil. Ze heeft namelijk meerdere ondernemingen, zoals een supplementen- en een sieradenlijn. Daarnaast post ze ook wekelijks een podcast met vriend en collega Kaj Gorgels.