Sterren op TV
Monica Geuze en haar vriendzijn definitief uit elkaar

Monica Geuze en haar vriend zijn definitief uit elkaar

Monica Geuze en haar vriend Robbert Kroese zijn definitief uit elkaar, dat meldt op haar YouTube-kanaal. De afgelopen 8 en een half jaar heeft ze honderden video’s geupload, daar gaat ze nu mee stoppen. Ze vertelt dat ze samen besloten hebben om uit elkaar te gaan. Ze hadden 3 jaar een relatie. ‘’We hopen goede vrienden te blijven’’, zegt Monica in haar vlog. Hoe lang het stel al uit elkaar is, is nog niet bekend. Zeer waarschijnlijk is de vriend van Monica Geuze vreemdgegaan.

Waarom zijn Monica en Robbert uit elkaar?

Zeer waarschijnlijk zijn Monica en Robbert uit elkaar, omdat hij meerdere keren vreemd is gegaan. Verschillende bronnen bevestigen dat hij op nieuwjaarsnacht van 31 december 2021 op 1 januari 2022 is vreemdgegaan. Volgens verschillende mensen ging het al een tijdje niet goed met hun relatie, we weten sinds 2 januari 2023 dat ze definitief uit elkaar zijn.

Waarom zijn Monica en Robbert uit elkaar
© Instagram @monicageuze

Lil Kleine is de ex-vriend van Monica Geuze

De influencer werd bekend doordat ze een relatite kreeg met rapper Lil Kleine. Het stel ging na een relatie van 2,5 jaar eind 2016 uit elkaar. Lil Kleine, kreeg later een relatie met Jaimie Vaes. Zij zijn inmiddels uit elkaar, omdat Jorik haar verschillende keren mishandeld is. Dat melde Dennis Schouten, Jan Roos en Yvonne Coldeweijer.

Lars Veldwijk is de vader van Zara-Lizzy Noé Veldwijk
© Instagram @larsveldwijk

Lars Veldwijk is de vader van Zara-Lizzy Noé Veldwijk

Monica, kreeg eind december 2016 een relatie met profvoetballer Lars Veldwijk. Zij gingen op 15 november 2019 uit elkaar. Dat meldde het AD. Lars en Monica hebben samen een dochter; Zara-Lizzy Noé Veldwijk. Zij is geboren in 2018. Hij heeft ook een kind uit een eerder relatie; Mason. Zoontje Mason kreeg hij samen met zijn ex-vriendin Kelly Loef.

Foto’s © Instagram